Bilder jag är taggad i på Instagram

Hej hej! Nu är det en iskall tisdagkväll i min del av Nottingham. Jag har ljus tända och en hundvalp i mitt nä, men ändå så går det inte att hålla sig varm. En grej jag inte visste om England innan jag flyttade hit: ingen sätter på värmen inomhus om det inte är absolut nödvändigt. Det är SÅ DYRT att värma upp husen i detta landet. Jag väntar liksom in i det sista tills jag skakar innan jag tillåter mig själv att värma upp elementen. Himla dumt. Fast då får en ju se till att kramas mer för att hålla värmen. Eller knulla. Och det är ju inte fel.
 
I vilket fall som: Hanna som driver bloggen midnattsgatan la innan idag upp ett sånt fiffigt litet inlägg om bilder på Instagram som hon är taggad i. Jag har haft detta nedskrivet på min "att blogga om"-lista hur länge som helst nu och i och med detta blev jag liksom knuffad över kanten till att börja klippa och klistra. Så låt mig visa er lite hur jag ser ut genom mina vänners Instagram:
 
Första bilden ever jag är taggad i har Moa tagit på mig och Mia när vi äter glass på Kingsland Road. Vi skulle till IKEA och vara lyckliga svenskar en sensommardag för två år sen. Inget speciellt egentligen, men jag gillar att den ligger först i mitt flöde. Till höger är det tvärtom: Mia har fotat mig och Moa. Vi har precis kommit upp till Edinburgh och spexar på gatorna.

Bilden till vänster tycker jag så himla himla mycket om. Jag vet inte varför, jag tycker väl bara att jag ser lite fin ut. Jag var hjärtekrossad på en restaurang med rött läppstift och top knot. Natten innan har jag hånglat bort för att dämpa ensamheten lite och jag har inte ätit på kanske en vecka. Det var preic när det vände. Precis när det blev bättre. Veckan efter var jag tillbaka i London och hände med lite nygamla vänner. Här står jag och Elin med drinkbiljetter utanför Old Blue Last för en exklusiv liten fest. Ja minns att jag jobbade fagen efter med struntade i vilket och hade världens bästa kväll ändå.

Och nu blir det grejer av det! Här är första bilden Chrissy tog av mig när vi äntligen möttes efter flera års bloggflörtande! Jag är jättedansig och ganska så svettig mitt under en spelning vid Earls Court 2013. Alltså det var bara två år sen! Hur sjukt är det inte?! Det känns som att jag känt denna fina i hela mitt liv ju. Våren 2014 sågs vi igen för tredje gången och då med på spelning i Finsbury Park, såklart! Moa var med och dansade, och det var en så jävla bra kväll! Så himla fina. 

Okej, lite allmänt Lonodnmys nu bara. Lite fika och bussturer med mina bästa. ÅH <3

Det är så roligt när en inser att typ hälften av allt en är taggad i är någon form utav festbilder. Öl överallt! Här till vänster så säger jag hej och hejdå till Chessie som landat i lite kort innan hon ska vidare och ha sig. Jättebästa Chessie! Till höger sitter Luke och jag hemma hos honom. Luke är Nats polare och jag var så himla nervös över att jag inte skulle vara bra nog, eller cool nog, eller någonting alls nog - så som en kan känna när en först träffar sin älsklings vänner. Men vi hade det jättebra. Minns jag rätt somnade jag på den soffa några timmar senare.

Och detta är från förra vintern/våren då Chrissy var uppe hos oss i Nottingham och svirade. Alltså hon är så nedrans bra denna prick!

Mitt Instagramliv blir typ 1000 x mer intressant när hon är nära. Fotar ALLT. Som att gå på klubb i Sheffield eller shoppa gul lök i slutet av gatan en bor på. Inget är för litet för att få vara med på kort.

Sen vi skaffade Waffles har det blivit en del foton med henne med. Eller ganska så många egentligen. Jag uppdaterar inte hennes feed så himla ofta längre, men ibland när jag gör det passar jag på att tagga mig själv. Är så kär i denna lilla filur. Vill ju helst bara krama.
 
Jaa, det var ett urval bilder. 
Ärligt talat gjorde jag nog mest detta inlägget för att jag älskar att vara nostalgisk. Men vafan, det kan väl vara okej.

scribblings on the walls
scribbler is Em

så roliggggt att du bloggar så ofta nuu!!!! :)))

Svar: Ja, en lägger ju manken till! Jag tänker att om jag får en rivstart blir det roligare för oss alla.
Jennifer Palmblad

2015-10-20 @ 21:27:59
scribbler is Daniella 🌙

Kul att se tillbakablickar med!

Svar: Haha, härligt att någon annan än jag själv känner så med!
Jennifer Palmblad

2015-10-20 @ 23:16:45
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is henrietta

åh, vad fint inlägg! tycker det är kul att se sånt här, speciellt hur ditt hår typ skiftar i färg och längd mellan varje bild! <3

Svar: Haha, jag vet- jag har ett beroendebeteende när det kommer till förändring.
Jennifer Palmblad

2015-10-21 @ 11:00:55
scribbler is chrissy

nääää vad fint sammanställt nu blir jag helt gråtig och varm av jenniferlängt <3<3<3

Svar: Tänk bara så mycket mer vi kommer tagga varandra i våra bilder i framtiden ❤️
Jennifer Palmblad

2015-10-22 @ 07:31:31
URL: http://highfivelivet.blogspot.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0