sånt som kommer bli

En lista på lite ting jag eftersträvar nu i år. Känns bra att skriva i januari ju.
OBS OBS OBS inga nyårslöften. Bara fint att se fram emot, fint att jobba med.
 
Bli med fransk bulldog. Jag, Nat, och lilla frenchie. Leva familjeliv. Gå i valpskola, tjata med kommandon, gosa i soffan om kvällarna. Det finns nog inget jag ser fram emot mer än detta. Och vi sparar till det nu :) :) :)
 
Jobba med mig själv och sluta självhata. 
 
Åka till Skåne med Nat, träffa alla mina fina, visa honom runt i min hemstad, sova i mitt gamla rum, äta kollektivmiddagar i Vårdhemmet Psykosen, klappa mina katter, krama min mamma. Vara tillbaka där jag lämnade så mycket ångest bakom mig och lämna det igen med ett leende på läpparna.
 
Inreda. Köpa fina småprylar att omge mig med, skruva ihop en IKEA-bokhylla, fixa trädgården med fairy lights och fulmöbler. Lite som att bygga ett bo, fast bygga ett hem.
 
Spara ut håret. Inte bleka, inte vanvårda, inte spontanklippa. Gå till en utbildad frisör var tredje månad, använda så lite tänger och fönar som möjligt, lyxa med inpackingar på en vecklig basis.
 
Börja skriva läs-dagbok. På papper. Samla i ett fint häfte. Mmmm.
 
Vara organiserad. Ha stenkoll på inkomster och utgifter. Fylla på sparkontot. Pensionspara. Allt sånt som inte är så kul men så himla viktigt. Få vuxenkoll helt enkelt.

Uppleva lite mer. Gå ut och äta middag, ta bussen till Manchester, planera en minisemester, upptäcka alla små hörn av Nottingham. Ibland är det himla viktigt att vila och bara ta igen sig, men jag an nog tycka att jag emellanåt är aningen för duktig på detta. Dags att dra på äventyrarstövlarna och packa ner kameran i väskan. Uppleva, upptäcka, utforska! 
 
Äta snällare och bättre saker. Laga mer mat hemma. Dock se till att göra det på ett roligt sätt! Och så tänkte jag introducera en eller två veganska dagar varje vecka. Känns som en bra grej att sträva efter, att minska på mejeriprodukterna. Och matblogga mer såklart.


ps. Bilderna är från Pinterest. Där heter jag Jennifer Palmblad. Precis som i verkligheten.

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

älskar din blogg. du verkar så himla vettig och fin.

Svar: Men tack fina😘
Jag försöker vara lite vettig ibland, med undantag från dagar då en behöver lite ledigt från det x
Jennifer Palmblad

2015-01-13 @ 09:54:59
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is Chessie

Åhh ja vad fint! :D Är så himla taggad på att komma och hälsa på dig, vi får kolla upp när det passar som bäst! xx

Svar: Jaa! Jag är lite fullbokad nu resten av Januari och mycket i mars, men säg till i god tid bara så kan jag se till att jag är ledig. Du är alltid välkommen 😘
Jennifer Palmblad

2015-01-13 @ 12:15:14
URL: http://chessiedarling.com
scribbler is Louise

det är så himla fint att läsa din blogg tycker jag, då jag själv sitter här i skåne och drömmer om att fly till england samtidigt som jag nästan drunkar i gymnasieångest ibland. tänkte bara att du kunde veta det.

Svar: Vet du vad det bästa är dock?
England ligger kvar när gymnasieångesten försvunnit. Det finns alltid möjlighet. Så se fram emot allt fint som kommer bli du med!
Puss
Jennifer Palmblad

2015-01-15 @ 23:58:45
scribbler is hille

Helt fantastiskt bra lista att eftersträva tycker jag <3

2015-01-21 @ 23:16:16
URL: http://heleneryden.blogspot.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0