practicing finger curls


Jamen hej! Idag har jag trixat runt lite med finger curls. Ser ut såhär.

Första gången jag testar, så det är lite klurigt. Jag sov med bobby pins hela natten, vilket faktiskt var bra mycket mindre obekvämt än jag hade tänkt mig. Sen borstade jag ut fnurrorna med en rundborste och började forma. Önskar lockarna hade varit lite längre, så jag haft mer att leka med. Men men, bara att vänta på att det växer ut antar jag.

Anledningen till allt detta är att jag ska på en filmpremiär nästa vecka och vi har blivit tillsagda att klä oss lite 30-tals tjusigt. Ser så himla mycket fram emot det!


Och så har jag fått viskat till mig att en av mina absoluta hjältar när det kommer till regi kommer vara där. Och jag har redan börjat träna på att inte vara så fangirlig av mig. Går uruselt hittills.

Funderar på att testa finger waves istället. Det har jag ju lite mer koll på.
 
Någon som har bra tips för styling så bara hojta till. Jag behöver all hjälp jag kan få!

scribblings on the walls
scribbler is chrissy

fyyy bubblis vad fint!!! har inga bra hårtipz (pga vaknar bara upp & borstar håret och så va min hårrutin klar heh) MEN DU ÄR VRÅLSNYGG I DET HÄR!! i bet u look good in the 30's. (meeeen vem är regissören?? gissar påååå SHANE MEADOWS???)

Svar: Ska typ testa mig fram lite mer nästa helg. Blev lite ojämnt nu.
Men jaa, fatta Shane Meadows!!! Kommer han har Matt lovat att presentera mig. Shane Meadows kommer veta om min existens. Alltså, jag får hjärtklappning.
Jennifer Palmblad

2015-01-12 @ 14:06:57
URL: http://highfivelivet.blogspot.se
scribbler is Hedvig

Alltså jag har just hittat tillbaka till din blogg, efter att ha följt Hellobenjamin under typ hela mina sena tonår, och damn, I love it! Så självutlämnande, ärligt och vackert.

Svar: Åh, hej! Välkommen tillbaka, hah. Du gör mig alldeles nostalgisk nu. Gamla goda hellobenjamin, känns som tusen år sen. Känns jättekul att du kikar in och tycker att det är kul att läsa idag med.
Puss på dig!
Jennifer Palmblad

2015-01-12 @ 23:37:57
scribbler is chrissy

O M G gissade jag rätt!!!?!?! får hjärtklappning ÅT dig! hoppas hoppas hoppas han kommer! <3

Svar: Ja. Fatta så nervös jag är. Han har ju liksom master i briljans!
Jennifer Palmblad

2015-01-14 @ 14:55:44
URL: http://highfivelivet.blogspot.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0