black velvet and a starry sky

Alla är väl med på hur otacksamt det är att fota svarta kläder. Framför allt inomhus. Framför allt i taskigt sidoljus. Men jaja, jag ville så hemskt gärna visa upp två av mina finaste just nu; införskaffade under den senaste månaden.
 
Klänningen är från Asos Reclaimed Vinatge och jag har haft den liggandes hemma men skjutit på att bära eller ens prova den då jag så himla gärna ville vara extra superfin i den, men självförtroenndet har bråkat lite på senaste. Men igår åkte den på och jag älskade älskade älskade hela dagen. Korssad sammet och jag är verkligen bästa vänner. Perfekta ärmlängden (lite mer än 3/4) och som en blanding mellan smock och skater. Hög i ryggen med, så den passar utmärkt nu kalla vinterdagar. Ny bästis!
 
Stjärnpåsen är en sådan 'gympakasse' som en hade i mellanstadiet. Minns ni? Jag gick förbi den på Urban Outfitters en dag och för halva priset ville vi gärna lära känna varanda lite bättre. Perfekta kompanjonen att ha på en utekväll. Allt är förvarat tryggt och säkert i en ihopdragen liten påse som samtidigt inte är för stor för att ha med på dansgolvet. Får ändå plats med halsduk och extratröja däri, samt att den funkar både över axeln och som ryggsäck. Ultimat helt enkelt. 

scribblings on the walls
scribbler is hille

HELT PERFEKT KOMBO. kan ju liksom inte bli mycket bättre än sammet och stjärnhimlar. Även om jag kanske har lite väl mycket sammet numera. Haha nä, just kiddin. man kan inte få för mycket sammet!

Svar: Aldrig för mycket sammet! Hade typ önskar mig sammetshår om det hade gått.
Jennifer Palmblad

2015-01-21 @ 23:24:47
URL: http://heleneryden.blogspot.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0