blue monday she said

Har blivit helt handlöst förälskad i BLEACH LONDONs produkter. Blekningen tar hur bra som helst och färgen sitter mycket bättre än utlovat, även om den kanske hamnar en hel del på örongottet till en början med. Så förra veckan plockade jag upp lite nytt för att piffa till toppen på skallen lite.

Kunde inte motstå en rosa hair crayon. Bästa idéen, eller hur?! Har ritat lite redan idag, lovar att visa.
 
Jaa, ni ser ju att det behövdes fixas. Värsta utväxten samt rejäla nyansskiftningar, men inte på något vidare tilltalande sett. I skrivande stund har jag blekt lite och imorgon tänkte jag färga om jag får tid över.
 
Annars hängde jag mest i trädgården och sörplade min nya favorit, sodavatten med frukt. Idag blev det apelsin... så himla friskt och gott. Och praktiskt när man försöker vänja sig av mitt sitt lagom stora läskberoende. P.S. sitter med pepsi i handen just nu. Illa.
 
Lyxade med en craft beer medan jag småpratade med min bästa Anna och knöt ihop några lösa trådar i ett litet projekt till hösten. Och sen spelade jag några mobilspel med ju. Skaffade förresten mitt livs första iPhone härom veckan. Den bär en lila kattdräkt och jag älskar älskar älskar av hela mitt hjärta. 

scribblings on the walls
scribbler is felicia

waah älskar bleach london redan utan att ens ha testat!! men hittar ingenstans där de skickar till sverige. deppigt. fick akut flytta till london-sug nu i alla fall! hade ju varit nice att pausa livet med ett halvår i london! pang pang

Svar: Hrm, eBay kanske?
Annars kan jag skicka åt dig!
Jennifer Palmblad

2014-07-15 @ 09:56:47
URL: http://tigerlilys.blogg.se
scribbler is Daniella 🌙

Deras färger verkar så himla göttiga! Är så sugen på att tokbleka mitt och ha ljusljusljusblått.

Svar: Gört!
Jennifer Palmblad

2014-07-15 @ 18:14:42
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is Erika

Hej du!
Jag hittade din blogg när jag letade efter någon som kunde skicka bleach london produkter till Sverige, men det verkar hopplöst. Gäller ditt erbjudande här över till en random tjej också? Haha. Skriv gärna ett svar med din mail eller FB i så fall! Hade varit sjukt snällt!

Svar: Hej! Behöver du fortfarande hårfärg?
Jennifer Palmblad

2015-07-17 @ 02:23:46

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0