feels like we only go backwards

Idag har jag friskförklarat mig själv men jobbet vill inte ta tilbaka mig förrän min sjukskrivning är över, vilket är först på måndag. Så lagom matt i kroppen men med mentalt sprall i benen bestämde jag mig för att gå på långpromenad här i öst. Rökte mig fram till Mare Street i hipstermössa och fingerfattigavantar.
 
Solen stack i ögonen och allt blev i motljus, men rätt fint ändå. Street art caption- ett måste.
 
Gick längst bästa Broadway Market som var tomt på vintagefolk och billig grillkorv. Kände knappt igen mig, tror inte jag varit här när det inte varit lördag och fullpackat av fyndglada och sällskapssjuka typer.
 
Promenerade vidare ner längst Regents Canal och klappade på husbåtar. 
 
Svängde av igen vid Haggerston och bytte soundtrack från Miles Kane till Tampe Impala när jag hamnade på bästa efterfestgatan i världen och försökte förgäves fånga den drömskt dimmiga himlen där långt långt borta vid The Shard på andra sidan Themsen. Misslyckades fatalt men lita på mig när jag säger att det var sådär megafint som man aldrig kan förmedla med ord. Eller bild uppenbarligen.
 
Artsy och så igen. Älskar öst, blir bara inte bättre.
 
När jag kom till Shoreditch klurade jag på att gå inom charmtrollet till caféhänget The Bridge, men köpte istället en billig cola och hoppade på 26an mot city och fann mig själv på museum. Hunterian där det fanns foster på burk och fotoförbud. Sånt ska man ju göra med, tänkte jag.
 
Och det var det hela. Okej torsdag säger jag bara. 
Nu ska jag smälta min middagsquiché, skvallra med mamma över skype och teckna alla de där små fragmenten av ark som ibland dyker upp i huvudet. Får se om det kan bli något att avla på. Pusskram.

scribblings on the walls
scribbler is lovisa

tame impala-rubrik va? åh. såg dem i barcelona, längtar tillbaka!

Svar: Ja, precis. Lyssnade på Lonerism när jag redigerade och fotade idag. Ska se de för första gången i sommar, vilken pepp alltså!
Jennifer Palmblad

2014-01-23 @ 20:29:10
URL: http://polichinelle.se
scribbler is Daniella 🌙

så avis.

2014-01-24 @ 02:32:30
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is anna.

jag hängde på den där the bridge sist jag var i london! åh, litre drygt två veckor kvar!!

2014-01-25 @ 19:38:43
URL: http://annajooy.wordpress.com

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0