nationalskatter och plektrumplock

 
Igår åkte Nat med mig till jobbet för att läsa tidning och flörta med mig medans jag servade andra lite mindre söta gäster. Helmysigt. Sen drack vi varsin pint ale i solskenet när mitt skift väl var slut. Tack för den, härligaste vårLondon!
 
Så jävla kär i det här leendet.
 
Vi tog bussen längst med Eastcheap och The Strand till centrum och en av mina absoluta favoritplatser här på jorden: The National Gallery. Skulle visa Nat min favorit Vincent Van Gogh och helt plötsligt visar det sig att de lånat in The Sunflowers under en kort tid och för noll pengar fick jag stå framför någonting så stort, så makalöst, så världshäftigt. Var tårögd när vi gick därifrån, så jag drog på solbrillorna och tände en cigg illa kvickt. Så häftigt alltså, så HÄFTIGT.
 
Efter lite småärenden drog vi till Denmark Street som i princip bara är olika former av musikaffärer. Nat köpte nya strängar och jag fick välja ut färgglada plektrum. Sen fastnade han framför ett fönster och trånade och suckade om vartannat i flera minuter. Var tvungen att föreviga.
 
Perfekt liten mysdag. 

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

åh. <3

2014-04-03 @ 03:50:29
URL: http://daniellachanelle.se/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0