någon som kan något om kindles

 
Ni vet, jag vet, alla vet att jag dunderälskar böcker och litteratur.
Men i just detta fallet har jag hittills varit ganska så konservativ. Jag tycker om att stuva ner en liten pocketbok jag hittat på loppis i min ryggsäck när jag ska ut och resa, jag älskar att hitta fina inbundna versioner av mina älsklingar att ställa så vackert i bokhyllan, jag njuter av att bläddra från sida till sida, känna doften av en ny bok, kunna känna i handen att den här har minsan blivit läst tusen gånger om. Det är något magiskt med det.
 
Men nu är jag hemskt sugen på att skaffa mig en kindle och pimpa den med något tjusigt fodral. För i ärlighetens namn är det här också magi; ett helt bibliotek i fickformat. Tror det var en av Dumbledores senare uppfinningar.
 
Men ja, jag tänkte helt enkelt fråga om det finns någon därute med kindleerfarenhet.
Vad är bra, vad är härligt och vad är så underbart att jag inte kommer kunna säga nej? För om två veckor och en dag får jag lön och det kanske skulle kunna stå kindle stämplat på tio procent av den... hih.

scribblings on the walls
scribbler is Ida

Jag fick en Kindle i julklapp (iofs den mest basic varianten som finns, då andra typer av Kindles inte går att köpa om man bor i Sverige). Det bästa med den är att den är superenkel att använda. Några knapptryckningar och du har en ny bok nedladdad i din Kindle, liksom. Det är förvånansvärt lätt att läsa på den; trots att man läser på en skärm blir det aldrig några 'skärmblänk' som det bla blir på datorer. Böckerna är relativt billiga också, och just det här att slippa köpa en bok i fysiskt format är bra för mig, då jag bor trångt. Den var inte så jättedyr heller. Kindeln + ett skydd + en europeisk adapter samt frakt från USA gick totalt på 1300 kr, tror jag. Det är definitivt värt att köpa en Kindle tycker jag!

2013-01-09 @ 08:07:38
scribbler is julia.

åh, ingen aning tyvärr. är fortfarande väldigt förtjust i mina böcker. knäppt egentligen, tänkte på det häromdagen att värst vad jag gillar framtiden och nya saker och uppfinningar som kommer men ändå älskar mina böcker.. igår beställde jag 14 böcker på adlibris. lycka att ha kings cross i pop-up bok format.

2013-01-09 @ 10:25:39
URL: http://julia.blogg.se
scribbler is ebba

vad du än gör köp en som är så lite glans på som möjligt, det är jättejobbigt när den blänker.

2013-01-09 @ 18:03:52

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0