jag skulle summera, men det gick inget vidare

 
Kort & gott, hur var 2012?
Första hela året i London, första hela året då jag jobbade heltid. Flyttade från att bo med mina tre finaste töser till fyra nya härliga bekantskaper, tappade bort en telefon & hade sönder en annan, blev kär på riktigt igen på flera år, drack fler öl än vad det finns dagar på året & hade det riktigt jävla härligt för det mesta.
 
Var spenderades året? 
Boendes i London med två ganska korta Sverigebesök. Hemma var Stoke Newington men blev Bethnal Green, festerna flyttades från Camden till Islington & Shoreditch, lediga dagar med kameran i Highgate & Hampstead, jobb vid Oxford Circus & massa pussar i Holloway.
 
Med vem spenderade du året?
Sena kvällar, berusade eftermiddagar, ensamma nätter & alltidhelatiden med Moa & Mimi. Mathilda, Hanna, Klara, Carolin, Tessan och Rebecka flyttade tillbaka, men de två sistnämda kom tillbaka precis i slutet av året. Lärde känna & flyttade in med Charlotte, Bror, Mia & Daniel. Lyssnade på The Smiths med Paul innan vi tappade bort varandra. Drack hejdlöst med Fred & Charly. Hade finbesök från Sverige av Madeleine, Anna, HD & Karin. Föll handlöst för & hånglade med Kevin.
 
 
Alltså ja, jag tänkte jag skulle fylla i en sån där lista i år igen, precis som jag gjorde när jag var sjutton eller arton & tänkte att alla Bright Eyes texter nog ändå måste handla om mig. Men jag tröttnade lite. För det har varit ett sånt himla år & det går inte att få ner allt tokigt, fint, jobbigt, hemskt, bråkigt & bökigt i text.., eller ens i tankar. Det enda jag vet är att jag har haft det bättre än jag kunnat föreställa mig.
 
Jag vet inte alls vad jag vill nu eller vad jag hoppas ska bli mitt 2013. Förhoppningsvis står jag äl vid tolvslaget med ett leende på läpparna om ett år igen. Var, hur eller med vem vet jag inte. Men jag vet att den närmsta framtiden kommer att innehålla tokigt mycket jobb & en befodran, många puböl med de finaste, semesterdagar som måste tas ut innan de går upp i rök & tusen nätter med ansiktet begravt i Dohertys halsgrop. För det är precis det jag vill, just nu.
Puss

scribblings on the walls

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0