the foreign gravelAlltså; hej.
Jävlar Sverige, ska det verkligen vara såhär vitt & kallt? S fort jag kom hem till mammas källare rusade jag in i den största koftan jag kunde hitta. Det har bara gått några timmar sen mitt plan landade men redan har det hänt mycket. Jag har kramat mina små katter & hunnit gråta floder över hur länge sen det var vi sågs & dessutom har Tuutikki, alltid minstingen, blivit riktigt knubbig. Jag har varit på sjukhuset & hälsat på min farfar som legat där den senaste veckan, pratat med morfar i telefon, åkt bil med pappa & lillebror & nu nedrans ska jag äta janssons utan jansson i med mamma.

& vet ni vad? Fan var allt ska vara jävligt ibland. Jag hade med mig tobak & rullpapper från Britannien men inte filter. & det finns inga fittjävlaskitmentholfilter i det här landet. Inte ett enda filter har jag. Inte ett. Funderar på att röka en filterlös cigg & sen ge upp äventyret i protest hellre än att köpa ett svindyrt paket vanliga cigg. Wanking sod.

-ps. jag är i Sverige fram till på söndag & ursäkta webcambilden, men kameran är kvar i Stokey.

scribblings on the walls
scribbler is jill

kul att du är hemma i kylan! tråkigt att din farfar ligger på sjukhus, know the feeling. är det därför du är hemma eller var du bara sugen på att hälsa på? :) en kram.

2012-01-25 @ 21:54:18
URL: http://forestfortress.blogspot.com
scribbler is Malin Aurora

Krama små katter är nog det allra bästa när man man varit borta länge<3

2012-01-28 @ 11:46:25
URL: http://vildblommor.blogg.se/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0