new slang is the curse of this town


Igår var jag helt ledig & utnyttjade det genom att för en gång skull gå upp någorlunda tidigt & ta bussen till en annan plats än jobbet eller en klubb. Jag åkte till favoritbiten i norr, Hampstead, & gick i över två timmar på Hampstead Heath. Det är inte lika tjusigt såhär års som på sommaren, men ändå är det lite sådär magiskt.


Mitt ute i ingenstans låg det en pytteliten stuga med toaletter för allmänheten. Så söt att jag inte kunde låta bli att fotografera.

Jag traskade hela vägen upp över Parlament Hills, med den mest fantastiska utsikten över hela London i enorm dimma, & till Highgate. Kroppen darrade av trötthet efter de konstanta uppförsbackarna, Highgate lever upp till sitt namn, & köpte en macka at luncha på i Waterlow Park. Tusen hundar hälsade på mig & utflykter är banne mig det bästa, även de små.

scribblings on the walls
scribbler is catarina

åh vilken underbar bild på en underbar stuga!

2012-01-19 @ 13:58:39
URL: http://dailydoseofimagery.blogg.se/
scribbler is hille

sv: har du sett första säsongen? kolla, fort fort!! jag behöver fler sherlock-nördar därute som jag kan..ja, nörda mig med. men visst är du en whovian? eller är jag helt ute o cyklar nu. det är ju samma som gjort dr who som sherlock, hursomhelst.att studera i edi: för mig kostade det ungefär 3000 kr per kurs, men en svensk tjej som gick på samma uni som mig fast hela programmet istället för bara tre kurser sa att det var gratis för henne! eftersom det är gratis i sverige. knäppa grejer det där. men skulle inte regeringen ändra på det där till hösten, har jag för mig? isf är det ju himla dålig timing......

2012-01-19 @ 15:48:02
URL: http://heleneryden.blogspot.com

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0