honey you should see me in a crown


f;  screencap som jag redigerat om.

Sjuk som en småfisk, som alltid. Jag blir aldrig riktigt frisk & imorgon ska jag in till sjukhuset & stickas hål på med tusen nålar för att försöka ta reda på vad som egentligen är fel med mig. Men innan dess lapar jag thé, tittar om & om igen på The Reichenbach Fall & försöker reda ut alla små trådar & red herrings som hjältarna Moffat & Gatiss har lagt ut [bästa verklighetsflykten när man inte orkar med sitt eget liv]. Det har blivit lite som tvångstankar.

Har ni sett senaste säsongen av Sherlock? Någon som har kommit fram till någonting?

scribblings on the walls
scribbler is hille

ja, SAMMA HÄR. orkar inte riktigt med att tänka på att jag är arbetslös och inte i skottland så det är ett väldigt bra sätt att distrahera sig...

när det gäller teorierna så finns det ju så sjukt många där ute, men jag lovar att de kommit på nånting som ingen kan lista ut. jag menar; början på andra säsongen. bee gees?! hahah. no one saw that coming!men jag är iaf gaanska säker på att han använde gummibollen för att stoppa pulsen i armen iaf! och att han kanske på något sätt hoppade ner i den där lastbilen som stog där...men jag vet inte. jag såg en ny grej för några minuter sen, det där med att någon grabbar tag i mrs hudson bakom en gravsten i slutet?! what to make of that....

2012-01-30 @ 20:43:23
URL: http://heleneryden.blogspot.com
scribbler is hille

PS: krya på dig!!! haha herregud, känner mig så himla hemsk. tänker bara på sherlock!

2012-01-30 @ 20:45:10
URL: http://heleneryden.blogspot.com
scribbler is Anonym

ååh, sherlock!vet verkligen inte om jag kan överleva till nästa säsong, om det nu dröjer ett år till den!

jag instämmer med ovanstående talare om teorin med gummibollen för övrigt. men hur han överlevde fallet vet jag inte. åh.

2012-01-30 @ 22:10:33
scribbler is hille

Jo, ja jag har också läst om allt det där. Men samtidigt som man försöker förstå och komma på hur de gjorde så..vill man inte riktigt ändå? haha. Inte jag iaf. Fast det är väl för att jag tror inte jag kommer komma på det ändå. Det är kul att spekulera iaf!

Ja, visst ser det ut som han håller något i handen under ett tillfälle på taket? Jag läste nåt om någon som trodde det kunde vara den där lilla kameran från 221b, men jag tycker det ser större ut; mobilen!! Jag undrar om det är det de syftade på, att han frågar Moriarty, när de sa att han var 'out of character'... Vad kan det vara annars?

Ja, det med att han på båren inte har något blod i ansiktet precis innan de bär in honom? Ahhh, blir galen på allt det här! Haha.

Ja, empty house, kom igen, come to me! Hoppas John svimmar. Och som nån på tumblr sa: slår honom!!

Och det med mrs Hudson, nej, jag tror inte att det skulle vara Sherlock (han står för långt bort), och inte någon som kidnappar henne heller för den delen. Tycker vinkeln ser för konstig ut för att vara hennes egen arm. Men nej, jag tror nog inte det är något särskilt egentligen....

2012-01-31 @ 16:51:35
URL: http://heleneryden.blogspot.com

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0