det där med tre små katter
Det är himla lustigt, men ganska trevligt med. Vår landlord verkar ha glömt att stänga ner vårt internet, så här ligger jag i min lilla hörna av lägenheten & skriver som om ingenting hänt. & det har det ju egentligen inte heller.

Jag har sprungit runt London i två dagar nu & kastat mitt cv på alla som velat ta emot det. Fått ett provjobb på ett litet bagelställe nära Oxford Street tidigt imorgon. Är inte sjukt sugen på det jobbet, men jag tänker att jag tar det jag får tills någon bättre visar sig. Håll tummarna för mig att någonting bättre dyker upp snart.

Det är så kluvet att vara här. Jag älskar staden, bussarna, de smått nedgångna husen, alla lustiga skorstenar som sticker upp lite här & var. Folket, mina fina flatmates & alla trevliga taktreasser med god öl gör det så himla fint att jag vet inte vad. Men samtidigt kliar det lite inuti. Jag saknar min härliga mamma, som visserligen ringer mig nästan dagligen & säger sånt som är fint. Jag saknar mina bästa som bor kvar i Kristianstad & traskar på samma gator vi alltid tagit promenader på när vi bara velat prata lite. & mest av allt saknar jag mina tre små tokiga katter som nu lever loppan hemma hos mamma & lillebror. Mymlan springer upp med mina strumpor från källaren & ger de till mamma. Det gör så ont inombords att inte ha de här hos mig. I fyra år har de funnits precis intill mig varje dag, varje natt. Åh, jag saknar de så himlahimla mycket att jag ibland tror jag ska explodera eller boka ett flyg hem bara för att få krama de ett par timmar.

Det där med hemlängtan är inte livsfarligt, men kattlängtan är banne mig olidligt.Fast nu pratar Moa om att vi ska skaffa en Rupert Grint istället. Så allting löser sig väl ändå.

scribblings on the walls
scribbler is Ninni

jag vet precis vad du menar. men min klasskamrat olle delar lägenhet med en kvinna som har en katt, så jag får substitutpussas på odin, som han heter. men det är inte alls samma sak egentligen. men man kan blunda och låtsas en stund i alla fall.

2011-09-08 @ 20:14:21
URL: http://smiths.blogg.se/
scribbler is melwa

och jag vet också precis vad du menar. saknar dante, mumme och platon som springer omkring hemma hos mina föräldrar. åh, vilka gosisar. ibland sätter min syster telefonluren emot dem medan de spinner i hennes knä, då bara dör jag.

2011-09-09 @ 15:17:28
URL: http://melwabythegarden.blogg.se/
scribbler is julia.

ah! träffa rupert! han var ju i trollhättan i somras och jag letade jättemycket efter honom men jag såg honom inte någon gång. lite ledsen på det.

2011-09-09 @ 19:47:33
URL: http://julia.blogg.se/
scribbler is anna.

jag skulle gärna ha en rupert grint hemma alltså.

2011-09-09 @ 23:28:23
URL: http://kaospassagerare.blogg.se/
scribbler is jeni

åhå, gulletussorna!

2011-09-10 @ 12:11:43
URL: http://jenizupan.blogspot.com
scribbler is sara

alltså ögonen på den första bilden, dog ju

2011-09-21 @ 21:40:51
URL: http://supersurasunksaras.blogg.se/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0