det där med budget

Hittills har jag inte varit vidare snål här i Utomlandet. Jag har ätit relativt gott, mest tack vare Mathlidas underbara pastarätter & langos, druckit massor med god öl & köpt det där som man måste ha, i vilket ingår mobil, simkort, busskort per månad. Jaa, usch sånt tråk. Så den här veckan när jag påbörjar jobbletandet tänkte jag vara lite extra av en budgetmänniska.


Thé är ju alltid billigt. & lite sådär livsviktigt med.


Har kokat en god löksoppa idag med lite svamp till. Det får bli favoriträtten från & med nu. Billigt & bra, allt som behövs är gul lök, vitlök, buljong, lite kryddor & så vatten då. Dundermätt blir man med. Imorgon traskar jag ner till Tesco & köper en stor påse lök för nästan inga pengar alls. Skål på det!

scribblings on the walls
scribbler is Camilla Andersson

tack! den är från indiska :) (har letat i säkert ett halvår efter en sån skjorta, dom fanns ju överallt förut, men sen så såg jag via indiskas app att dom fått in den. bara fooort ner på stan, haha. Lite onödig info sådär men äh)Ja, jag älskar London! jag ska dit i några dagar o hälsa på min vän som bor där :) göra lite av allt möjligt, festa, shoppa, strosa runt bara :) har du några fina tips?

2011-09-05 @ 23:14:34
URL: http://camillalola.blogg.se/
scribbler is elise

mm, soppa <3 bra att du inte snålar!

2011-09-06 @ 07:51:15
URL: http://elzplz.blogspot.com
scribbler is Nina hljomur

Det är sjukt vad du inspirerar mig Jennifer! Du är för bra. Tänker på dig och ser att du har det hur fint som helst. många kramar

2011-09-06 @ 20:50:43

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0