Första veckan i mars

Hej alla mina fina!
Jaha, då var det mars redan. Hur schysst är inte det? Lite mer vårsol, lite längre dagar och framför allt bara en jävligt kul månad överlag. Min dygnsrytm är ganska så bak och fram, ofta klättrar jag inte ur sängen innan klockan slagit tio - dvs ungefär då brevbäraren knackar på dörren för att jag har ett smått beroende av att shoppa online. Allvarligt, typ allt smink jag äger, alla kläder, ljus och andra småprylar... eBay och Asos. Helt ärligt. Idag var det dock ett par nya converse (halva priset såklart) och min hälsosnacks-box som kommer varje månad som ville levereras. Tack tack, sa jag iklädd en lång sliten tshirt och en sprattlande bulldog. #morgonsnygg
Förresten, är converse veganska? Jävligt bra fråga. Det verkar som att företaget inte kan garantera att alla ingedienser i limmet inte är veganska, men jag hittar inget mer konkret än det då jag googlar mig runt halva internet. Känns knepigt. Jag har alltid haft ett par i mitt liv, så enkla och bekväma liksom. Men kanske är det dags att tänka om nu då? 
 
 
Den senaste veckan har varit en riktigt bra en. Mycket är nog för att jag haft så mycket bra och fint att se fram emot, men jag tänker glida med denna lilla lyckovåg nu så långt den orkar bära mig. Jag har inte dokumenterat så himla mycket, så det blir lite upprepning från min instagram nu. Hoppas ni är okej med det. Här kommer lite höjdpunkter i alla fall:

I onsdags så bestämde jag mig att trotsa all bubblande ångest och drog in till stan för att måla lite kroki. En bar har två "kurser" varje vecka, en med instruktör och en utan. Jag var helt darrig och supernervös när jag plockade åt mig material och trängde mig ner på en obekväm stol i källarlokalen jag blivit hänvisad till, men så snabbt vi satte igång kände jag mig som fisken i vattnet igen! Det är så galet många år sen jag gjort något sånt här senast, men det var så himla roligt att jag bara inte kunde sluta le. Jag fick lite bra tips från instruktören och gick därifrån med väskan fylld med skisser. Så pepp! Kanske går jag dit igen i veckan?
 
Jag har även börjat skissa på två porträtt som jag lottat ut på instagram. De ni får se mer av dem när de är färdiga och kommit iväg till sina nya ägare. Men jag tror ett kreativt uppsving är på gång- och det känns så himla härligt. Jag vill bara testa en massa nya grejer och framför allt så vill jag organisera ett utrymme där jag kan vara kreativ här hemma. Fast det får vänta lite, för överst på listan av vad jag behöver spendera pengar på står en massa andra grejer. Men att drömma lite är fint.

Jag har haft den sunkigaste mathelgen på länge. Veckan började så himla bra med tallrikar som denna ovan. Sen köpte jag en limpa bröd och åt typ bara varma mackor i tre dagar. Och i helgen har Nat fyllt år vilket inneburit snabbmat, alkohol och sunkig asiatisk takeaway. Känner mig relativt uppsvälld och obekväm i skrivande stund. Så jag har utmanat mig själv att byta ut all läsk (läs: en jävla massa läsk) mot vanligt hederligt vatten samt att laga nyttig och näringsrik mat denna veckan. Än så länge har jag ätit glass och nu har jag huvudvärk. Starkt jobbat, Jennifer. 

Jag har köpt lite nya småprylar med som jag varit för lat för att fota åt er. Detta är inklusive det finaste löshåret jag någonsin ägt. Tänkte faktiskt att det borde få ett eget inlägg, om det skulle vara något som ni är intresserade av? Låt mig veta!
 
Annars mycket våffelmys. Hon njuter ganska så rejält av att ha mig och Nat hemma samtidigt, vilket är underbart att se. Vi myser i soffan, alla tre. Tittar på dokumentärer signerade David Attenborough och somnar i högar på varandra. Vansinnigt härligt. Och precis så kommer även resten av min måndagkväll se ut. Så ja, mitt i allt som är svårt och stökigt har det dykt upp en del ljusglimtar. Jag försöker se till att jag sparar på dem. Viktigt viktigt.
 
Och nu på söndag fyller jag år jag med. Hej hurra. Jag och Nat åker till London över en natt och stökar till det lite- jag längtar så sanslöst! För mig är det nog nästan lika roligt att fylla år nu som jag tyckte det var när jag var ett litet knytt. Jag bryr mig inte så vidare mycket om hur gammal en egentligen är och själva åldrandet verkar mindre läskigt än jag trodde det skulle vara i slutänden på 20+andet. Jag tycker väl mest bara om att fira, ställa till mig skoj och äventyr. Och så är dte kul med paket också. Allvarligt, paket kommer aldrig bli tråkigt. 
 
Sen har jag fått reda på något makalöst tokigt fantastiskt fint idag med. Fast det är hemligt. I alla fall ett tag till. Men det är så bra att det kryper innanför kläderna på mig och jag bara vill skrattgråta mest hela tiden. <3<3<3
 
Mer säger jag inte nu.
Puss hej.
 

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

Åh!!! alltså det sista är inte ok. </3 fast om det är vad jag tror det är (C som flyttar?) så är jag så glad är er skull <3<3<3

2016-03-07 @ 23:56:55
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is Daniela

Kroki i barkällare låter helt ljuvligt. Och bra att saker känns ljusare<3

Svar: Det var fantastiskt fint. Önskar jag kunde dokumentera det bättre, men det är ju lite klurigt. Kanske kan visa fler skisser?
Jennifer Palmblad

2016-03-08 @ 01:56:20
URL: http://damm.ratata.fi
scribbler is Daniella 🌙

Och om du gillar eBay tror jag att du skulle gilla Aliexpress! Typ samma sak fast billigare och stilrenare hemsida.

2016-03-08 @ 11:52:23
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is Beata

<3

Svar: Puss fina!
Jennifer Palmblad

2016-03-08 @ 15:31:35
URL: http://radarmagazine.se/beata/
scribbler is Malin

Vilket härligt inlägg det här var att läsa! Att det var få foton gör mig inget, det var bara fint att få höra mer av dig i textform. Krokin lät underbar, tecknade rätt mycket sånt för ett par år sen, det är en sån härlig känsla! Och så himla härligt med goda nyheter <3 Jag hoppas du berättar vad det gäller någon gång! Hoppas denna veckan är lika fin och att det blir en bra födelsedag i LDN :)

Svar: Ja, det är härligt att kunna skriva lite mer positivt och mena det. Tack så mycket för dina fina lyckoönskningar. Ha världens bästa vecka nu. Puss!
Jennifer Palmblad


what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0