Existensiell livskrisHej bloggen, hej folket.

Jag tror jag avslutar isolatedyouth-bloggen här och nu. Jag vill liksom inte skriva här längre, har ingen motivation. Missförstå mig rätt nu- att skriva vill jag alltid göra. Mina mobilanteckningar är fulla av små idéer och historier och lite prosa och annat smått. Baksidan av mina teckningar har utkast från tusen noveller jag en dag tänker skriva. För att inte tala om alla ofärdiga sidor som fallit i glömska i anteckningsböcker och i Word på datorn. Skriva, jo det vill jag verkligen. Men inte här. Inte i denna bloggen, inte på blogg.se. 
Jag började blogga här för tio år sen. Öööh, alltså tio år! Och det har varit grymt och underbart och skithärligt. Men det känns gammalt nu. Jag har blivit tio år äldre, ett gäng erfarenheter rikare och till och med en halv skostorlek större. Så jag behöver lämna detta. Jag behöver ett avslut.

Jag kommer finnas med på lite andra ställen på sociala medier såklart. Min instagram uppdateras flitigt, jag använder snapchat dagligen och jag har lite extra som jag filar på och vill dela med mig av i framtiden med- dock vet jag inte riktigt när... eller var.

Om någon av er vet något kul som jag hade kunnat kasta mig in i eller fått nys om något där en kreativ själ önskas- hojta till! För jag tar inte slut här. Jag sätter inte stopp för mig och mina texter, fotografier, tankar och töntigheter. Bara isolatedyouth. 

Så hejdå. 
Och tusentals megamånga tack 👋🏻

scribblings on the walls
scribbler is Åsa

Vill bara säga att jag kommer att sakna dig här. Och tack för allt du delat med dig av!

2016-06-02 @ 09:50:24
URL: http://imsickdaisy.blogg.se
scribbler is Rebecka

Kommer sakna den här bloggen. :( Men förstår ju såklart ditt beslut! Hoppas alla gamla inlägg kommer finnas kvar?

2016-06-03 @ 07:55:48
scribbler is Malin

Åh, även om jag så klart sörjer ditt beslut förstår jag det oxå. Ibland är det bara dax att säga tack och hej. Och jag följer dig redan på insta, så det känns bra att kunna fortsätta följa dig där. Fortsätt kämpa med allt! Och lycka till med det fortsatta skrivandet <3

scribbler is Malin

Och tack för allt! Det glömde jag ju för sjutton skriva. Kram

scribbler is henrietta

kommer sakna dig massvis! :') som tur är följer jag dig redan på insta så mig blir du inte av med så lätt ^^ kram och lycka till med allt <3

2016-06-03 @ 11:12:29
scribbler is Hanna

Kommer definitivt att sakna dina sporadiska uppdateringar, har följt dig sen massor med år!
Lycka till med allt <3

2016-06-06 @ 12:29:23
URL: http://her.blo.gg
scribbler is Matilda

Åh, jag kommer sakna dig! Har följt många många år. <3 Men tur att instagram finns i alla fall.

2016-06-06 @ 19:21:44

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0