Dags för lite ordning och reda

Hej kompisar, hej 2016.
 
Åter igen sitter jag hemma i soffan med ett gammalt avsnitt av RuPaul's Drag Race (säsong 4 = Sharon Needles <3<3<3) på TV-skärmen i bakgrunden, hundvalpen ihoprullad till en liten boll intill mig och ett stort täcke över mig. Jag har varit ledig till och från i två veckor, jobbat hemifrån när jag jobbat alls. Jul och nyår har flugit förbi och jag vet inte om jag hunnit vila ut mig trots att det är där mitt fokus legat. Trist.
 
Jag är lite trött på att allt är kaos, så jag tänker ta årsskiftet som en möjlighet att strukturera upp allt som inte riktigt funkat nu på senaste. Bloggen inkluderat. Så istället för att lägga press på mig själv att fota, skriva och vara så jävla inspirerande här - vilket jag sen inte är och får en jävla ångest över - så sätter jag ett mål jag känner är realistiskt. Jag kommer från och med nu blogga en gång i veckan. Varje måndag har jag bestämt mig för. Jag har tänkt att det låter mig fylla ut inlägg med roligt och vettigt material, och inte bara ord för ordens skull, bilder jag redan postat på instagram bara för att. Jag vill att bloggen ska vara värd att läsas! Så från och med nu på måndag den fjärde januari så sätter bloggen igång igen :)
 
Tills dess får ni vara med på mitt nyårsbad med badbomben Luxury Lush Pud. Himmelsk och till halva priset i mellandagsrean! Njutning på hög nivå. 
Pusskram, 

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

Tycker alla dina inlägg här i bloggen är bra, det är alltid så himla roligt när du uppdaterar även om det "bara" är en gång i veckan. Du fotar så himla fint och det är roligt att få följa med på dina upptäcktsfärder. <3

Svar: Tack ska du ha!Jag tror att ett inlägg i veckan kan vara en smart grej, så förhoppningsvis blir det roligare både att sammanställa inläggen och att läsa dem!
Jennifer Palmblad

2016-01-03 @ 00:28:16
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is henrietta

låter som en fin idé! ser fram emot att följa din vår. jag känner själv att kaoset är lite väl påtagligt så har också en idé om att strukturera upp lite mer, men vi får se hur det blir med det haha.

Svar: Heja dig!
Jennifer Palmblad

2016-01-03 @ 10:15:23
scribbler is chrissy

låter megabra jempa! <3

2016-01-03 @ 11:53:02
URL: http://highfivelivet.blogspot.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0