Nystart med KBT

Imorgon blir bra tänker jag. Imorgon sätter jag av mot förändring och förbättring. Jag ska få gå på mitt första KBT-möte nämligen. Och hur trist det än är att behöva erkänna att en behöver hjälp för att fixa vardagen, så är jag glad att jag faktiskt erbjudits en konkret väg att gå. Jag är lite nervös och ganska så matt i kroppen. Helgen har jag kräkts och bajsat bort. Passar på att vara extra sjuk när jag ändå är sjukskriven. Annars har jag mest legat i sängen och vilat eller njutit av att varmvattnet är tillbaka i huset med megalånga bubbelbad. Jag har promenerat en del med hunden med och kramat Nat hårdare än någonsin. Det är en sak för mig att leva med min ångest och depression, men jag kan inte föreställa mig hur påfrestande det måste vara att leva så nära inpå någon som ibland inte fixar annat än att sitta på golvet i en liten hög och storgråta. Att inte kunna göra något, inte kunna hjälpa den en älskar. Jag har en sån jävla tur som har honom vid min sida - att han orkar. Tack Nat, tack för att du är min person.

Nu ska jag titta på Pokémon och laga "brinner" (breakfast for dinner) till oss båda. 
Förlåt för en så deppig blogg. Jag har svårt att skapa något som inte speglar mitt mående när det är vid sin spets. Men vi ser framåt, inte sant? För visst blir det bättre även när det är bäcksvart.

scribblings on the walls
scribbler is Michaela

Du behöver inte be om ursäkt för att du är äkta & visar dina känslor snarare än att klistra på ett fejkat, glittrigt yttre. Det är inte kul att må dåligt men be aldrig, aldrig om ursäkt för att du inte kan leverera pga din hälsa. Din fantastiska, kreativa personlighet lyser igenom ändå. All kärlek till dig, hoppas det vänder mot det bättre snart och att du återfår inspirationen till livet. Tills dess; ät goda måltider & gråt så mycket du vill. Kram!

Svar: Så himla fint skrivet av dig. Tusen tack x
Jennifer Palmblad

2016-02-08 @ 21:33:08
URL: http://instagram.com/nordness
scribbler is Madeleine -PHOTOGRAPHY FEMINISM VEGANISM

Kram kära du! <3 Och hur opersonligt det än låter som skriver jag under på varenda ord som föregående talare skrev. PUSS

Svar: Puss på dig fina
Jennifer Palmblad

2016-02-09 @ 02:03:52
URL: http://sisterdisco.blogg.se
scribbler is Malin

Jag säger som de andra här, du behöver inte be om ursäkt. Jag hoppas inte du blir kränkt när jag säger att det är en befrielse att läsa om ett helt vanligt liv. För jag tror att alla människor lever med ångest, men på olika nivåer så klart. Jag har själv gått i kbt och tyckte mycket om det. Jag hoppas det hjälper för dig! Dessutom tycker jag inte att du är negativ när du skriver sådana här inlägg för jag tycker det är tydligt att du mitt i det hela också försöker se en väg ut ur det, som i det här med kbt:n. Jag håller timmarna! Allra sist vill jag tipsa om en podd som jag tycker mycket om. Den heter Psyket och görs av Emmy Rasper för SR. Den ger mig lite lugn i sinnet när ångesten är som mest påtaglig. Heja dig! <3

Svar: Hej. Jag blir så rörd av allt det fina du skriver. Tack. Tack för acceptansen och stödet. Jag hade mitt första KBT-möte idag och jag är fylld av en himla härlig energi nu. Tänker att detta blir nog riktigt bra.
Jennifer Palmblad

scribbler is Erika

<3

2016-02-09 @ 22:12:45
URL: http://erikameriksson.blogspot.se
scribbler is Ellie

Tog igen lite blogg läsning & trots att det smärtar att du mår dåligt så finner jag en gnutta trygghet att det är någon annan som har det lite svårt.
Själv har jag läkartid på fredag & hoppas på sjukskrivning, terapi & tid & ork att bara andas ett slag.
Kanske ta tag i mig själv än gång för alla?
Anyhow, vad jobbar du med?
Kanske är det fult att fråga men va gör det om hundra år, vad du får mediciner för och hur du tycker om kbt? Kram

Svar: Hej! Jag vet vad du menar, det är skönt att känna att en inte är ensam i sin misär.
Jag jobbar på ett kontor för ett svenskfinskt företag där jag har direktkontakt med skandinaviska kunder på daglig basis. Tänk The Office UK.
Jag har bara haft ett KBT-möte och det kändes väldigt lovande. Jag har tidigare genomgått en DBT-behandling i Sverige som var toppenbra, så de är lite kusiner liksom. Jag äter en form av Prozac dagligen och har gjort så länge jag kan minnas (sen typ 13 års ålder) och tar valium vid behov. Jag tror jag skulle behöva en förändring, men tyvärr är det inte så enkelt som en skulle vilja.
Jag hoppas det går bra för dig på fredag och att du får den hjälp du behöver. Ett första steg i rätt riktning är så himla skönt, värsta lättnaden. Även om det är en lång väg att gå så måste en ju börja någonstans.
Jennifer Palmblad

2016-02-09 @ 22:57:59
scribbler is henrietta

håller med de andra här i kommentarerna - du behöver inte be om ursäkt. tycker på något vis att det är så skönt att läsa ärliga inlägg, även om en förstås önskar att alla fick må bra exakt hela tiden. jag mår inte superbra alls, i perioder jättedåligt, och att komma in här och läsa ditt inlägg, samt kommentarerna, gör det hela lite lättare. så kämpar vi på, alla på våra olika håll, och ser fram emot sommaren och åttonde harry potter boken!

Svar: Ja, det finns mycket att se fram emot! Jag är lycklig nog att få gå och se pjäsen i sommar när den kommer till London. Åh, ska bli så fint!
Jennifer Palmblad

2016-02-11 @ 10:32:44
scribbler is moa

<3<3<3

2016-02-12 @ 23:53:08
scribbler is Klara

Ja det blir bättre! <3 och att söka hjälp är så himla, himla, himla bra början mot bättre

2016-02-19 @ 13:47:49

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0