Han spelar jazzmusik på pianot och jag bara ler

Hej vänner!
Det är måndag kväll (bloggar på rätt dag = poäng till mig!) och jag sitter med min halvdöda laptop i knäet framför diverse YouTube-klipp av vloggare från UK och Sverige. Nat kom hem och bytte till inspirerande jazzigt av Jun Miyake som han plinkar med till pianot på. Hunden sitter i hans knä, för hon gillar att vara involverad. Kort och gott- familjekväll.
 

I lördags fyllde min lilla toker ett år förresten! Hipp hipp hurra, jag sjöng nog "puppy birthday to you" minst sjuttiofem gånger under helgen. Fyndigt, inte sant? Våfflan är dock fortfarande vansinnigt valpig. Hon hoppar runt som bäst passar henne och har i dagarna blivit förälskad i att äta skor. Det är hål i innersulan till mina converse och jag bara orkar inte spendera pengar på nya, så jag går i mina fula springskor från addidas a la 2009 till vardags nu. Blir inte sexigare. Tur hon är så jävla söt alltså. 

Nat jobbade i lördags och igår hade jag mensvärk ändå ner i lilltårna, men idag firade vi henne äntligen som vi planerat. Vi tog bussen till Wollaton Park och gick långa kringelikrokar mellan rådjur och andra hundägare. Vi drack kaffe på en uteservering (i fingervantar och gåshud) med en mopsvalp till sällskap. Så himla liten och charmig. 
Jag längtar tills våren slår igenom här i England och vi slipper ha på elementen hemma. Då blir det jättemånga fler långa hundpromenader med kameran tänkte jag. I fina färger. Påskliljor och körsbärsblommor, är ni på gång nu?
 
Det är mycket som är på gång just nu för övrigt. Imorgon är det min och Nats årsdag och vi har noll planer- vilket känns skitbra. Jag hoppas på sovmorgon med hans andedräkt mot min nacke, espressodoftande kyssar på någon snoffsig kaffebar i stan och kanske ett skönt ligg om en är på det humöret.
 
 
Jag har funderat mycket på om jag borde börja videblogga. Alltså, jag har noll grejer för att få det att funka, så då hade jag fått spara ihop en slant till ny dator och en kamera först samt lära mig hur en klipper och redigerar snyggt. Men jag är så sugen. Hade inte det varit fint? Kanske inte?
Men lite kreativitet här i livet behöver jag! På instagram härom dagen lottade jag ut två önskeporträtt till följare och referenserna han kommit in till min mail nu, så det är bara att dra fram skissblocket och börja jobba. Och jag har lite film jag behöver lämna in för framkallning med, så förhoppningsvis ger resultaten lite extra inspiration med. Åh, jag har dessutom börjat klura på att starta en etsy-shop. Fick en snilleblixt på Mia och Mimis bäddsoffa förra veckan och har fyllt anteckningarna på min mobil med det. Så vem vet, lite nytt är kanske på gång trots allt..?
 
Nu ska jag e-röka med Nats nya leksak och bläddra genom asos-kläder jag inte har råd att beställa.
Hur har ni alla det? Pepp på mars än?
Puss.

scribblings on the walls
scribbler is Vendela

Blir så glad när jag ser att du har uppdaterat din blogg! Grattis på födelsedagen och årsdagen också! Mycket pepp på mars då jag troligtvis ska få ett jobb och en kompis ska komma och hälsa på mig, ca det bästa som finns när man inte bor i samma land.

Svar: Hej.
Ja, bästisar från långt bort som hälsar på är ju det bästa! Hoppas ni får det så väldans mysigt. Och lycka till med nya jobbet. Heja dig!
Jennifer Palmblad

2016-02-29 @ 22:34:54
scribbler is Malin

Alltså, jag är så pepp på mars att det finns inte! Lite som du resonerar gällande påskliljor och körsbärsblom, äntligen finns det ett realistiskt hopp om mer färg i tillvaron! Grattis till allt firande :) fint ändå att ha allt samlat i slutet av en ganska grå månad så att en får en ursäkt att fylla den med lite fina grejer oxå <3

Svar: Eller hur! Nu hejar vi på våren bäst vi kan.
Jennifer Palmblad

scribbler is åsa

jaaaaaaaaaaaaaaaa videoblogga!! tycker allt du gör är bra.

Svar: Tack fina x
Det hade varit skitkul, ska spara ihop till lite utrustning tror jag nog!
Jennifer Palmblad

2016-03-02 @ 09:24:51
scribbler is Saga

Älskar din blogg så oerhört mycket, du är så på riktigt! Du verkar som en sådan människa man vill vara näranära vän med. Och ja, mars kommer bli finast i världen har jag bestämt!

Svar: Men fina du då! Alltså vilken toppengrej att läsa innan en ens hunnit ur sängen på morgonen. Tusen tack x
Jennifer Palmblad

2016-03-02 @ 11:33:32
URL: http://marxgrav.blogg.se
scribbler is henrietta

JAAAAA till att börja videoblogga! DÖR vad härligt det hade varit! Grattis till lilla Våfflan! Och till årsdagen! Peppen på mars är enorm här i Norrland men utanför på gatorna är snön så otroligt tung. Att solen lyckas smälta all det där känns lika otroligt varje år, men till slut kommer det vara barmark här också. Kram på dig!

Svar: Tack fina!
Alltså jag kan inte ens föreställa mig mars med snö. Här är det kyligt och blåsigt, men vi har inte haft någon snö alls, så jag borde inte klaga. Fast lite mildare hade varit fint.
Pusskram
Jennifer Palmblad

2016-03-03 @ 11:03:31
scribbler is Martina

Jag hade älskat att se dig videoblogga!

Svar: Det hade varit störtkul. Behöver dock köpa en ny laptop först, för den jag har nu är inne på sin ålders höst. Usch för pengar 😞
Jennifer Palmblad

2016-03-04 @ 22:12:41
scribbler is Daniella 🌙

Hade kollat på varje inspelning! Xx

Svar: Haha, tack söt.
Jennifer Palmblad

2016-03-07 @ 02:02:40
URL: http://daniellachanelle.se/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0