Wollaton Deer Park

Igår bestämde jag mig för att det var dags att fånga den vackraste oktoberdagen hittills i år på film. Jag tog en liten rosa buss genom stan för att promenera genom Nottinghams eget Hampstead Heath: Wollaton.
 

Jag hade faktiskt aldrig varit där innan, så jag visste inte riktigt vad jag kunde förvänta mig. Så fort jag klev in genom grindarna till parken stod det klart att jag inte skulle bli besviken.

Efter bara några minuter kom en hjort traskandes i närheten av mig. Hur fin?! Jag bara stod och gapade ett litet tag. Kul med en ny kompis.

Jag traskade strax vidare. Titta vilken söt liten bänk under träden. Pax för att sitta där med en kindle nästa sommar!

Lite kul trivia: Wollaton Hall här ovan kanskse ser bekant ut. Det är detta hus som Christpher Nolan har använt sig av i sin Batman-trilogi. Jupp, Wayne Manor. Ingen dålig syn direkt.

Och själva parken var minsan inte så dum den heller. Kolla de olika fägerna! Dunk dunk säger hjärtat. Dunk dunk.

Jag ser kanske inte vidare glad ut här, men attans rabarber det var jag! Synd bara att jag inte hade en chailatte med mig - då hade det varit ultimat.


Hej England, jag älskar dig.

Okej, nog med höstromantik för nu. 
 
Hur ser kvaliteten på bilderna ut för er förresten? Jag tycker att de är himla tveksamma, fast jag kanske stirrat på dem för länge. Mitt kameraobjektiv är tio år gammalt, så jag behöver verkligen skaffa ett nytt snart. Det är en sån tråkig summa att lägga ut bara, framför allt när även min laptop är inne på sista valsen. Men men, jag får väl vara extra snål nu i ett par månader. Eller börja köpa skraplotter...

scribblings on the walls
scribbler is Sandra Leone

Det ser ut att vara taget ur vilket kostymdrama som helst! Så himla fint och hjorten; vad häftigt att den var så nära ändå.

Svar: Det är jättefint där. Hade tänkt åka tillbaka nästa helg igen, fast ta med mig hunden. Kanske kommer kameran med då igen!
Jennifer Palmblad

2015-10-18 @ 17:12:39
URL: http://lingers.blogg.se/
scribbler is Anonym

Tycker de är fina!! Alla mina är ju mobilbilder så dina är guld i jämförelse x

2015-10-18 @ 17:22:09
scribbler is Amanda

Är så avis på dig som bor i England! Absolut ett av mina favoritland och London är favoritstaden nummer 1 :)

Svar: Hej! Ja, det är himla fint är. Kan verkligen inte tänka mig att bo utanför UK på ett bra tag! Och London, åh. Saknar den staden som tusan ibland.
Jennifer Palmblad

2015-10-18 @ 21:20:59
URL: http://momentswithme.blogg.se
scribbler is henrietta

haha åh, jag rave:ade precis över fotot på parkbänken i inlägget ovanför detta och nu läser jag det här! tar tillbaka, vill promenera HÄR förevigt. ser ut som att du vandrar runt i en jane austen berättelse. dör. <3

Svar: Haha! Men jaa, jag vet verkligen vad du menar. Så himla stereotypiskt engelsk. Lite därför jag älskar att bo här 😍
Jennifer Palmblad

2015-10-19 @ 08:57:25
scribbler is Sofia

Åh, jag var där den här tiden förra året. Helt fantastiskt! Fast jag minns att hjortarna (är det rätt ord på svenska?) var lite brunstiga då så det åkte runt parkvakter för att inte hannarna skulle anfalla, läskigt!! :D

Svar: Verkligen jättevackert! Går att åka buss dit direkt från jobbet med. Hur bra som helst.
Jennifer Palmblad

2015-10-19 @ 18:55:20
scribbler is chrissy

wow vilket fint plejs!

Svar: Kom så har vi picknick!
Jennifer Palmblad

2015-10-20 @ 15:07:45
URL: http://highfivelivet.blogspot.se
scribbler is Nastasja

Smäller av, längtar verkligen ihjäl mig efter England. Och megawow på Wayne Manor!(!!!!!)

Svar: Ja, det är underbart med alla små skatter som ligger utspridda här. Det känns som ett land som har så nära till sin historia, på ett helt annat sätt än Sverige. Hade jag kunnat hålla hand med England hade jag gjort det!
Jennifer Palmblad

2015-10-21 @ 11:20:41
URL: http://nastasja.blogg.se
scribbler is Patrik at Brass&Gold

Oj vilket fint hus!

2015-10-21 @ 12:40:05
URL: http://brassandgold.com

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0