Just nu på min Spotify

jaha, då var det måndag igen. För att göra detta faktum lite trevligare tänkte jag att jag skulle dela med mig av de låtar som just nu går varma på min Spotify. Lite musiktips är ju aldrig fel! Jag skapade en liten spellista med och den kan ni hitta genom att klicka HÄR.
 
 
Jamie T - Turn On the Light
Förra året släppte äntligen Jamie nytt och som jag har längtat! Jag började lyssna på denna grabb 2007 då han debuterade med peppig studsig popiga låtar med mycket humor. På sitt senaste album Carry On The Grudge finns det med lite mjukare låtar som får mig att smälta. På Turn on the Light skönsjunger han för vad jag tror är första gången. Jag älskart! Ni måste lyssna om ni inte redan gjort det!
 
Blur - New World Towers
Guldgossarna är tillbaka! Okej, deras nya album är inte det bästa de gjort, men en del av låtarna tycker jag är så himla himla jättemycket superbra. Denna inkluderad. Alltså bas-slingorna, hjärta!
 
Whisky Stain - The Lord's Revolver
Mina polare Robb och Luke finns på Spotify! De är en rockig Tom Waits-influerad duo som håller till här i Nottingham och i London. De är svinduktiga och ett band som egentligen ska ses live, men den här låten kan jag bara inte få ur huvudet. Så då funkar det mitt i en spellista med.
 
Misty Miller - Next To You
Det var Nat som tipsade mig om att jag skulle komma att gilla coola Misty Miller från London. Hon var och spelade på baren som Nat jobbar på, och jag var tyvärr inte där! Men kommer hon till Notts igen så kommer jag vara där på momangen. Lite förälskad ju.
 
Lana Del Rey - Music To Watch the Boys To
Queen of sulkiness <3 Jag har perioder då jag lyssnar nästan uteslutande på Lana. Ofta är de ganska så deppiga och fyllda av ångestladdad nostalgi, men åh vad hon får en att känna saker - på gott och ont. Sammetslen röst och släpande rytmer som jag inte får nog av. Dessutom bästa musiken att kedjeröka till, jag lovar.
 
Damon Albarn - Lonely Press Play
Jag verkligen älskar allt Damon Albarn rör vid! Gorillaz är ett av mina favoritband (som kommer släppa nytt 2016!!!) och Blur går inte att jämföra med något annat. Så när han kom ut med helt eget förra året blev jag såglad att jag inte visste vad. För attans så bra det är! Helt annat än jag hört honom göra innan. Så himla avslappnat och skönt. 

Lykke Li - No Rest For the Wicked
Denna låten, alltid denna låten. Så himla kraftfull och jag kan liksom inte låta bli att mima med när jag sitter på bussen tidigt på morgonen på väg till jobbet. Jag blir en så himla stolt svensk och vill bara high five-a någon. Hon är ju sååå himla bra, lilla Lykke.
 
The Kills - Black Balloon
Typ favoritlåten av favoritbandet. EVER EVER EVER. Känner jag för att sjunga något för mig själv är det alltid denna. Och jag bara vill så gärna vara lika cool som Alison Mosshart. Bäst att ta en till sojalatte och tända en cigg.

scribblings on the walls
scribbler is lovisa

har helt missat att lykke släppt nytt?! måste genast lyssna.

2015-10-23 @ 19:07:41
URL: http://polichinelle.se
scribbler is chrissy

FINT! jempa har du möjligtvis last.fm? vill följa dig där i sådana fall! jag heter andtheniwokeup där (haha hatälskar detta tonårskluriga nick, men vad göra, det är man stuck with nu helt enkelt) länkylänk: http://www.last.fm/sv/user/andtheniwokeup ! om du inte har ett konto, skaffa! vill stalka din musiksmak där hihi <33

Svar: Hej darling! Jag hade last fm i mina sena tonår, men inte nu längre. Profilen kanske finns kvar? Hette dödssäkert hellobenjamin . Just nu delar jag min Spotify med Nat och JamCafé, så flödet stämmer inte riktigt överens med vad jag lyssnar på heller.
Jennifer Palmblad

2015-10-24 @ 15:34:30
URL: http://highfivelivet.blogspot.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0