jag är motsatsen till höstdepp

Hej alla fina,
 
Det har gått ett gäng månader och med sommarens sista små solstrålar har jag vaknat till liv igen på ett kreativt plan. Pumpkin Spiced Latte är tillbaka på cafémenyerna, gulröda prassliga löv trängs på trottoarkanterna, och jag har raggsockar på mig hela dagarna i ända. Jag känner mig kort och gott hemma!
 
 
 
 
Sedan vi senast talades vid (för det finaste med bloggen är att ni pratar med mig, att vi kommunicerar, delar något) har det hänt lite annat smått och gott. Vi tar det i gammalt hederligt punktformat:
 
  • Nat och jag har precis skrivit på ännu ett års kontrakt för vårt fina lilla hus i Nottingham. Det känns verkligen som hemma här nu och jag kunde inte vara gladare över att vi valt att stanna ännu ett tag. Och jag lovar att visa er mer av hur det ser ut här hemma... när dagsljuset tillåter fotografering.
  • Waffles har vuxit sig STOR. Hon är nu sju månader och nio kg gammal. Fortfarande världens sötaste med alldeles för stora öron, men också helt rumsren. Och världens bästa partner in crime, såklart!
  • Jag har gått med i en feministisk bokklubb! Typ som en dröm som gått i uppfyllelse. Vi ses en gång i månaden på kvinnocentrum intill universitetet och spenderar timmar med att äta popcorn och diskutera det vi läst tills vi inte kan stanna längre utan att missa sista bussen hem. Ett så fint forum att få utrycka sig i, och så himla mycket en får att tänka på! Jag är klubb-kär.
  • Jag slutade äta socker i en månad och började gymma. Alltså... jag vet. Vem är jag ens?! Fast det fick mig att må prima, så jag ska se till att sätta igång med det snart igen (slutade i och med ett skadat ben och snuva-halsfluss-hosta mående typiskt för september). 
  • Jag har tusen små projekt runtom mig just nu: antingen i mitt huvud eller i en röra i mitt hem/ på min laptop. Jag behöver bara mer timmar på dygnet och ett par slantar extra att spendera så är jag en force to be reckoned with!
  • Under sommaren impulsköpte vi ett PS4. Jag vågar inte gissa på hur många timmar jag spenderat med att spela Valiant Hearts och Assasins Creed: Unity de senaste månaderna. Kan verkligen sitta en hel helgdag och bara glömma bort resten av världen. Jag vet, så o-bloggigt och inte intressant för någon annan att höra om, men det gör mig glad. 
  • Jag har bokat in att fira jul. För första gången på... 7 år kanske? Känner mig lite som på tunn is, men samtidigt så äter jag mince pies och planerar klappar jag ska slå in, och det är lite mysigt faktiskt. 
  • Jag har börjat dricka kaffe. Eller okej, fusk-kaffe. Billiga latte-blandingar med massa sojamjölk i muggvis på jobbet och hemma om kvällarna. 27 år gammal, det var väl så dags...
 
 
Och en massa annat smått som skulle göra detta inlägget obehagligt långt om jag försökte förmedla allt, så jag sätter stopp här. Jag tänkte att jag vill gärna skriva lite här, så om jag kan göra något roligt av det igen. Så håller ni tummarna förmig att blogg-peppen blir kvar denna gången? 
 
Vi hörs snart igen. Pusskram!

scribblings on the walls
scribbler is emmish

va sööt hund =)

Svar: Ja, hon är ett litet charmtroll!
Jennifer Palmblad

2015-10-09 @ 23:46:59
URL: http://nouw.com/lillemmish
scribbler is Daniella 🌙

Åh, har väntat på den dagen då det är uppdatering igen!!

Svar: Men åh, fina du. Betyder jättemycket att du säger så!
Jennifer Palmblad

2015-10-10 @ 00:28:28
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is annie

Äntligen! Som jag väntat på att inlägg <3

Svar: 💖
Jennifer Palmblad

2015-10-10 @ 10:46:49
URL: http://nouw.com/ensammatankar
scribbler is Hanna

ÄNTLIGEN!

Svar: Men du 😘
Jennifer Palmblad

2015-10-10 @ 11:50:14
URL: http://her.blo.gg
scribbler is Sofia

Jaaaa heja heja! Jag vill se massa höstliga Notts-bilder! Drömmer om att vandra runt i The Park bland löv och stora hus. Kul att du bloggar igen, blir nästan som att få umgås med er igen :) kram!

Svar: Men hej vännen! Åh, kul att höra av dig! Jag lovar att lägga upp ett höstigt Nottingham flera gånger om så du får vara med och njuta av det lite. Vi saknar dig här, ska du veta. Våfflan hälsar x
Jennifer Palmblad

2015-10-10 @ 12:32:13
scribbler is Skogsraah ☾

Åh vad många roliga saker! Själv ääälskar jag hösten och har nog aldrig känt mig deppad den här tiden på året :)

Svar: Jag vet vad du menar. Jag längtar efter hösten hela året. Känns som att jag vaknar till liv när simmaren dör ut.
Jennifer Palmblad

2015-10-10 @ 13:57:25
URL: http://skogsraah.se
scribbler is Chessie

Jaaa du är tillbaka!! :D x

Svar: Jag testar, så får vi se vart det leder ☺️
Jennifer Palmblad

2015-10-10 @ 16:12:18
URL: http://nouw.com/chessiemabelle
scribbler is linda

åh! hoppas du stannar. :D

Svar: Vad fint att du säger så! Jag lovar att göra mitt bästa, så länge som jag tycker det är kul :)
Jennifer Palmblad

2015-10-10 @ 20:22:52
URL: http://dalvana.blogg.se
scribbler is henrietta

ååååååh <3 älskar fotot på dig och waffles. och är så glad över att du är tillbaka, om än på prov. :)

2015-10-11 @ 09:40:15
scribbler is Matilda

Vad kul med ett inlägg på bloggen igen! Jag har ett önskeinlägg om du har lust! Har sett att du köpt ganska många saker från Lush på senaste och jag är nyfiken på att höra vad du tycker om dem, om du har några favoriter eller så! Jag har nyss upptäckt Lush och vill köpa fler grejer från dem men det är ju ganska dyrt så det vore roligt att höra lite recensioner innan jag bestämmer mig för vad jag ska köpa :D

2015-10-11 @ 16:02:33
scribbler is Matilda

Oj, haha, såg nu att du hade ju gjort ett sånt inlägg jag efterfrågade... Men ja, om du har köpt fler grejer så är jag intresserade av att höra om dem också, kan jag väl säga då!

Svar: Hej!
Jag har skrivit om mitt första köp på LUSH, sen dess måste jag erkänna att jag varit där fler gånger än jag kan räkna. Igår senast faktiskt!
Jag kan helt klart göra ett inlägg med mina favoriter... kommer bli ett långt ett bara!
Jennifer Palmblad

2015-10-11 @ 16:38:50
scribbler is Emma

ÄNTLIGEN!

2015-10-12 @ 17:07:27
scribbler is lovisa

alltså GULL! kan du inte videoblogga lite? om vad som helst du önskar (kanske sminktutorial?) men jag skulle önska att få höra dig snacka samt visa upp ert hus och området/gatan ni bor på!

Svar: Hej fina! Jag kan filma lite genom mobilen/kameran, men min webcam är tyvärr trasig, så någon tutorial är det lite svårare med...
Jennifer Palmblad

2015-10-17 @ 20:58:42
URL: http://polichinelle.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0