Frankie Daily Journal 2016

 
Okej, jag är medveten om att det inte ens är november än, men jag är ändå så himla peppig över att min nya kalender landat hemma hos mig. Den är från australiensiska Frankie Magazine, som ni säkert sett/hört om tidigare. Jag har ångrat tusen gånger om att jag inte skaffade mig en för 2015, så därför förbeställde jag 2016-versionen så fort det var möjligt. Och nu kan jag knappt vänta tills jag kan börja använda den på daglig basis.

Tyvärr så var denna upplagan i en inte alltför attraktiv ljus gul färg som jag inte alls är förtjust i. Tidigare års har alla varit så himla himla fina, så jag måste erkänna mig lite besviken. Fast omslaget är ju inte det viktigaste i detta fallet. Kom så kollar vi lite hur den ser ut inuti:

Så nedrans bra layout! Och nej, jag kunde inte hålla mig! Jag har redan börjat skriva ner lite småsaker jag kunde komma på att jag har planerat redan nu, som lite ledigt över nyår samt en påminnelse om att jag ska se hur möjligheterna för att plugga finska här i Nottingham ser ut. Längtar tills sidorna är fullklottrade av nonsens och mindre nonsens!

Årsöversikt. Tänk att det är så långt in på 2000-talet redan! Jag minns milleniumskiftet som om det var för ett år sen eller två!


November har tveklöst snyggaste designen. Längtar dit, hihi.

Jo, jag är nog lite förälskad allt. Det finns få saker jag njuter så mycket av som att skriva i anteckingsböcker, fylla i kalendrar, göra små listor som jag kan pricka av, Jag vet inte varför det är så tillfredställande. Jag bara gillar läget.

Någon annan som kör på Frankie Daily Journal till nästa år? Eller har ni kanske några bra tips på kul kalendrar eller anteckningsböcker som kan vara värda att spana in? Dela hemskt gärna med er i så fall!
 
 

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

Har du en länk från var du köpte? Tycker de är såå svåra att få tag i/har hög tull från internet (hört från andra då) :( X

Svar: Jag köpte från den officiella hemsidan. Var inget krångel med frakt alls.
Jennifer Palmblad

2015-10-26 @ 12:06:32
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is Stormen

Åh ja, millenieskiftet. För bara några veckor sen fick jag mig en tankeställare när en bredvid mig på seminariet sa "ja jag har ju hört om det i efterhand" när en lärare talade om skräcken för milleniebuggen. Kände mig gammal.

Svar: Haha, jag vet! Eller tänk att du kan gå ut och dricka i en bar om du är född 1997. Helt sjukt!
Jennifer Palmblad

2015-10-26 @ 12:08:08
URL: http://verklighetsflukt.wordpress.com
scribbler is joré

så fin kalender! jag har haft en vanlig svart från moleskine de senaste åren, men min går ut nu vid nyår och jag funderar på om jag kan hitta något som är lite mer färgfyllt och glädjande...

2015-10-26 @ 15:35:05
URL: http://www.jdfoto.blogg.se
scribbler is Amanda

Åh, så fin den var inuti!

2015-10-26 @ 19:27:49
URL: http://momentswithme.blogg.se
scribbler is Amanda

Ja! Jag håller med dig om den gula färgen, men jag är helt förälskad jag med. Har haft den i tre år nu och skulle inte vilja byta!

Svar: Jag tycker verkligen att den är hur fin som helst. Har nog vant mig vid färgen redan nu faktiskt. Jag förstår att du inte kan byta efter att ha haft den i tre år.
Jennifer Palmblad

2015-11-06 @ 09:28:41
URL: http://hej-amanda.blogspot.com

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0