Månadens LUSH-produkt: Dream Cream

 
Nu när det precis hunnit bli november månad tänkte jag dela med mig av ett tips för att slippa torr och öm hud. Jag själv har alltid bråkat med ett flertal olika hudkrämer, lotions, och body butter genom åren när vintern börjar närma sig. Och aldrig har det blivit riktigt bra. Jag kan omöjligt raka benen utan att det svider i flera dagar efteråt, och efter varje dusch så måste jag smörja in mig på prick överallt för att inte det ska börja ömma obekvämt. Sånt nedrans besvär! Så när det blev oktober i år gick jag in på LUSH här i stan och bad om något som mättar huden rejält. Dream Cream var vad jag fick med mig hem.

Detta är en krämig hudlotion som doftar lite lätt av kamomill och rosor, fast på ett ganska nedtonat vis. Den är lite tjockare än liknande produkter jag testat, men tunnare än Body Shops Body Butter - som jag använt i åratal i brist på något bättre. Men det är en sanslös skillnad att smörja in sig med Dream Cream. Den går liksom djupt ner i huden utan att försvinna från ytan. En blir inte klistrig eller smetig av den, utan helt enkelt väldigt len.

Det behövs inte mycket heller! Denna lilla klick räcker gott och väl att smörja in händerna med för mig. 

Jag har även testat att smörja in delar av min hud som tråkigt nog lätt blir sådär fnasigt torra såhär års. Jag kan glatt meddela att denna kräm är lätt magisk. Jag brukar svepa lite runt nästippen då jag lätt blir förkyld och snyter mig ganska så ofta = irriterad hud. Snabbt så lugnar sig det rosenröda och fnasigheterna lägger sig. Så himla bra! Jag har även hört att detta ska vara något bra att prova på allvarligare bekymmer så som psoriasis. 

Så himla svårt att fånga på bild, men kolla så pärlskimmrande och len huden blir! Jag kan verkligen inte tänka mig att vara utan denna lotion nu innan det hunnit bli lite varmare igen. Den är min lilla livräddare!
Varianten jag har är dessutom självkonserverande. Hur bra som helst ju. I Svensk butik går en burk på 240g på 225 SEK (så mycket dyrare än här där jag betalat motsvarande 160 SEK för min!). Jag tycker helt klart att den är prisvärd. Jag använder min efter varje dusch/bad och efter en månad så är kanske en tredjedel borta. Helt okej tycker jag. Två lena tummar upp!

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

Tycker om alla dina tipsinlägg!

Svar: Jag är lite rädd för att det ska låta så töntigt och sponsrat, men detta är helt enkel något jag helhjärtat storgillar!
Jennifer Palmblad

2015-11-04 @ 11:28:09
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is henrietta

åh, tack för tips! jag köpte precis lemony flutter cuticle butter (så gulligt namn) och kan rekommendera den för torra områden om en liksom behöver "punktbehandla" något. jag brukar tex (förutom nagelband) använda den på mitt stresseksem ^^ nu blir jag dock peppad på att testa denna på eksemet också :)

Svar: Åh, den verkar så fin! Men du, fråga i butik om du kan få med dig prover hem på hudkrämer som kan hjälpa dina eksem. Då kan du testa dig fram lite. Och om du går på LUSH.co.uk så finns det recensioner för var produkt med. De har gett mig bra tips! Lycka till och säg till om du hittar något bra x
Jennifer Palmblad

2015-11-04 @ 15:12:06
scribbler is vicky

bra tips!! använder alltid body shops body butter men har länge varit nyfiken på lush med. har aldrig testat en endaste listen grej från dem! denna kanske vore nåt då.

Svar: Jag tycker LUSH är mycket mer mångsidigt än Body Shop. Men det bästa är ju att den ena inte nödvändigtvis utesluter den andra. Testa dig fram! Hudvård ska liksom vara kul tycker jag. Puss
Jennifer Palmblad

2015-11-06 @ 16:41:26
URL: http://vickys.se/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0