Lyxigt med lite ledighet

Hej kompisar. Jag har tagit långhelg och njuter av det varenda sekund jag kan. Under de senaste veckorna har jag verkligen lagt märke till hur mycket vardagsstressen tär på mig och därför har jag sett till att planera in en del sporadiska lediga dagar nu i vinter. Jag tror jag behöver det för att kunna orka med helt enkelt. 


Här kommer en liten bit av en av de dagarna. Jag såg i detta fallet till att ro om mig själv något helt vansinnigt.


Först ut på dagordningen var en stor och god frukost. Jag har ju, som jag tidigare nämnt, inte lagat mat på evigheter. Denna morgon slängde jag ihop lite smått vi hade liggandes och åt som en kung. Och fan vad jag mådde bra av det kan jag lova er. Jag äter förresten ägg igen efter ett par månader utan. Inte i stora mängder, men som ett slött sätt att hjälpa mig med protein. För nu får det funka så tänker jag.

Sen tog jag med mig min lilla kumpan ut på en promenad samt sprang lite ärenden i stan. Inga bilder från detta dock, så ni får en blick fäst på en lekstund istället. Hon är så nedrans fin denna. Önskar att ni alla kunde få vara med och gosa med oss.
 
Inne i stan köpte jag lite smågodis från LUSH med, och en av dem var Cup O'Coffee, som jag komemr berätta lite mer om en bit längre ned i inlägget. Såhär staplar jag upp mina bästis-prylar inom ett bad i alla fall. Och då det blir kallare och kallare utomhus blir det allt vanligare att jag hänger i badkaret mitt. Skrumpna tår - jamen visst!
 
För någon vecka sen kom Nat hem med badbomben Shoot For The Stars då han visste att jag hade haft en usel dag. Det kanske låter banalt, men en sån söt liten gest gjorde mig genast på bättre humör. Jag använde halva bomben på stört men sparade resten. Jag är relativt snål av mig gällande sånt här, så jag försöker få ut så mycket jag kan för de pengar som spenderats. 

Nu var det i alla fall dags att använda andra halvan!


Hur fin?! Tyvärr doftade den inte så mycket, så jag knäckte i lite extra bubblor med yuzudoft för att piffa till läget. Ska en lyxa kan en ju köra på rejält tycket jag!

Sen bara låg jag ned i badet i en halv evighet och såg färgerna försvinna under ytan tills allt bara var turkost och glittrigt. Mysfaktor = väldigt hög. Grämde mig lite för att jag inte hade ett glas vin att sippra i mig. Det hade varit storslaget ju.
Istället så blev det kaffe! Detta är då en ansikts- och kroppsmask som jag velat testa sen den kom ut i och med öppningen av nya flaggskeppet på Oxford Street. Den doftar jättestarkt av krämigt kaffe och är helt vegansk. Så här använde jag den:

Jag började först med att tvätta mitt ansikte för att få bort allt smink och smällde sedan på ett lager av återfuktande serum innan jag smetade på masken. Serumet gör även så att huden inte blir jättekänslig jämtemot masken, vilket jag som har gansak så mesig hy är glad för. Tips tips! Som ni ser så är masken full av små bitar kaffe. Dett är superbra att använda som skrubb och kan verkligen gå djupt. Den var uppfriskade som bara den och överallt där jag använde den (ansikte, hals, bröst, armar) så blev min hy mycket piggare. 

När jag väl var torr och påklädd igen så hade det börjat skymma utomhus och jag fick bestämt lägga kameran på hyllan för dagen. Så himla tråkigt att det blir mörk tidigt, men inte mycket att göra något åt. Resten av kvällen blev av att spendera med månadens bokklubb-bok. Jag berättar gärna mer om den vid ett annat tillfälle, men nu piper det i köket från tvättmaskinen och min mage kurrar, så det är dags att sätta sig i arbete åter igen. 
 
Puss på er!

scribblings on the walls
scribbler is henrietta

gud vilket mysigt inlägg! bästa kombon av mat, hundvalp och lush! kaffemasken verkade helt magisk.

Svar: Den var 👌🏻
Jennifer Palmblad

2015-11-16 @ 20:59:27
scribbler is ISA

haha men huh vad otäck ansiktsskrubb ;O men superbra tycker jag att planera in lediga dagar, det behöver man <3

2015-11-16 @ 23:41:22
URL: http://isabyl.devote.se
scribbler is Rebecka

Blir SÅ lycklig av dina uppdateringar, älskar din blogg! Något med dina foton och miljöerna som bara är så otroligt inspirerande.

Svar: Tack söta du! Så himla fint av dig att säga x
Jennifer Palmblad

2015-11-17 @ 09:57:20
scribbler is chrissy

<3

2015-11-19 @ 14:11:03
URL: http://highfivelivet.blogspot.se
scribbler is Sandra

Okej 1. så himla bra du passar i rött läppstift och 2. döööfina bilder i hela inlägget och 3. jag MÅSTE köpa mig en badbomb nu!

Svar: 1. 2. & 3. PUSS PÅ DIG!
Jennifer Palmblad

2015-11-27 @ 09:10:29
URL: http://atilio.metromode.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0