En regnig novemberlördag

 
När det är helg kombinerat med ösregn utomhus och busskortets saldo står på noll är ibland det bästa att göra av situationen att ta en riktigt lång mysig morgon imonhus. I lördags bestämde jag mig för att piffa till läget rejält med målade mörka läppar, rosenröda kattögon, och chokladbruna naglar. Allt till största delen av vad som hittills släppts av Scream Queens <3

Inte ens Våfflan min ville gå ut. När det var dags för kisspaus bad hon genast om att få gå in igen. Söt liten typ som inte gillar våta tassar. Jag kan relatera.

Så vi spenderade ytterligare någon timme ihopkrupna på soffan till dubbeldoftande ljus. Cappucciono choklad + kanel, så himla gott! Gör en nedrans sötsugen bara. Och med det i bakhuvudet bestämde jag mig till slut för att slänga på mina största kängor och trotsa ovädret. 
 

Men precis när jag skulle kliva utanför dörren så öppnade sig himlen. Vi bor precis i en backe så en kunde se hur vattnet porlade nedför gatan. Och mitt paraply fick slängas i förra veckan efter år av mycket trogen tjänst om morgonarna på väg till jobbet. Rest in peace, och så.

Så det blev att sitta inomhus och stirra ut genom regnvåta fönsterrutor ett tag till... Frustrerande, fast fint.
 
Waffles hade sömndrucken blick och låg mest på soffan med favoritleksakerna. Denna är ett monster som piper när hon biter i den. Hon fick den lagom till Halloween och de har blivit riktigt bra vänner nu.
 
Till slut så lugnade det sig dock. Jag traskade runt i duggregn ett tag och fick gjort lite ärenden som legat och väntat på mig. På vägen hem gick jag genom bästa parken och trånade efter finaste raden av färgglada hus som jag är lätt besatt av. Alltså tänk att bo där! Åh, en dag så kanske... 
 
Väl hemma igen drog jag på mig varma strumpor och kröp ner i soffan under en filt igen. Jag vispade ihop en sojamocha med lite extra choklad och tryckte i mig en eller två rejäla mince pies. Resten av kvällen spenderade jag med att titta mig mätt på briljanta (stavas det så på svenska?) och smarta dokumentärfilmer på BBC iPlayer. Jag vill tipsa stenhårt om 'Is This Rape? Sex on Trial' och 'We Want Our Country Back' och den för tillfället mest uppfriskande 'Britain's Biggest Sexists?'. Alltså BBC räddar regninga novemberhelger då en inte har ork till att göra något annat än att stanna inomhus. Och då detta är på pricken mitt liv just nu bockar och bugar jag för detta. Och slår mig ned i soffan igen.

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

Tack för dokumentärerna!! Och du är så himla himla fin X

2015-11-08 @ 16:00:24
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is Daniella 🌙

PS. Vad är det för läppstift?

Svar: Det är Lime Crime's Velvetine i Wicked! Den är jättebra, sitter hur fint som helst. Jag måste dock säga att jag läst en hel del om Doe Deere och Lime Crime nu nyligen och tycker det kan vara bra att uppmana andra att göra detta innan en köper deras produkter.
Jennifer Palmblad

2015-11-08 @ 16:01:07
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is Chessie

Mys!! Så himla fin är du också. x

2015-11-08 @ 16:40:03
URL: http://nouw.com/chessiemabelle
scribbler is Robex Lundgren

coolt

2015-11-08 @ 18:36:42
URL: http://ghgumman.blogg.se/
scribbler is Anna J Fotografi

Så mysiga bilder!

2015-11-08 @ 18:49:27
URL: http://annae.blogg.se
scribbler is Vicky

våfflis <33333

2015-11-08 @ 20:19:07
URL: http://vickys.se/
scribbler is chrissy

huuuur fint!? åh våfflan är så gulli och du är så vacker och jag längtar SÅ efter er alla tre!!! <3

Svar: Våfflan säger hej. Och sen somnade hon. Det går fort i svängarna här!
Jennifer Palmblad

2015-11-09 @ 11:32:28
URL: http://highfivelivet.blogspot.se
scribbler is Sara

synd att jag inte kan se dokumentärerna på bbc iplayer, då de inte är tillgängliga i Sverige :( får se om jag kan ladda ner dem.

Svar: Men åh, vilket trubbel! Jag vet att det går att komma runt det på något vis, men för enkelhetens skull kommer här en länk till en av dokumentärerna i helt okej kvalitet! http://www.alluc.ee/l/britains-biggest-sexists-hdtv-x264-c4tv-mp4/730b4lz4
Jennifer Palmblad

2015-11-09 @ 11:42:19
scribbler is fridanygard.blo.gg

Klassiker när jag läser din blogg: Först kikar jag på alla bilder, blir så jädra ivrig eftersom de alltid är så drömmiga och fina! Sen läser jag texten och Åhh:ar och Ahh:ar lite till!
Du och din blogg alltså<333

Svar: Men åh du alltså <3 Nu blev jag helt rosenröd här på kvällskanten. Tur att det blir mörkt så tidigt så ingen ser x
Jennifer Palmblad

2015-11-09 @ 13:58:03
URL: http://fridanygard.blo.gg/
scribbler is ISA

vilken himla fin sminkning, duktig du! och det här inlägget fick regn att se mysigt ut!? så ovanligt!!

Svar: Tack! Jag är dock ganska förtjust i novemberregn måste jag erkänna. Eller rusk överlag när en kan mysa inomhus. Så kanske det smittar av sig?
Jennifer Palmblad

2015-11-09 @ 16:28:02
URL: http://isabyl.devote.se
scribbler is Tilda Barkselius

Kan behövas en inomhus mys dag ibland, dö för sminkningen också. Kikar själv på Scream Queens så det gör kärleken för sminkningen ännu större :)

2015-11-10 @ 20:47:38
URL: http://fluring.blogg.se/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0