Resultat av en tripp till LUSH

I flera år har min hudvårdsrutin varit den samma: minimal.
Kort och gott har den bestått av Body butter och hudlotion efter dusch, vaselin eller lipsyl till läpparna, och återfuktande våtservetter för att ta bort smink om kvällarna. Ja, det var typ det. Men efter att jag nu lagt om mitt ätande för att överlag vara mer hälsosam kände jag att det var dags att se efter utsidan med. Huden är med hela dagen varje dag liksom, lika bra att försöka vara bästis med den.
 
Så jag kände att det var dags för att ladda upp rejält med godsaker. Och var går en då?
 
 
 
Jo, till LUSH såklart!
 
Det må kosta, men hur värt är inte det för naturligt, cruelty free, och organiskt. Så mitt första besök i butiken här i Nottingham såg ut lite på följande vis.
 
 
Cleanser & mosturiser:
 
 
Min nya moisturiser heter Vanishing Cream och den har jag läst himla mycket gott om. Denna produkten hjälper lite till med att jämna ut tonerna i min hud, vilket jag som lätt får röda kinder är tacksam över. Funkar toppenbra under smink men även skön att ha på över natten. Känner mig så jävla len och fräsch nu! 
Jag valde Ultrabland som cleanser då jag ville ha något som tar bort smink snabbt, enkelt, och effektivt. Min hud kan emellanåt vara ganska så känslig så något milt kändes viktigt. Den innehåller bland annat honung och mandelolja, och luktar drömmigt.
Toppenprodukt!
 
 
Body & lip scrub:
 
 
Buffy är en liten bar som är helt perfekt att använda som scrub i duschen. Den hjälper till att få bort död hud och lämnar huden mjuk och len. Shea och kokos dofter är bland det bästa jag vet, så en kan ju gissa varför jag valde den här produkten. Dessutom känner jag inte att jag behöver återfukta huden lika mycket efter en dusch som jag gjort innan. Jag har ALLTID behövt smörja in hela kroppen varje gång jag duschat, framför allt på vintern. Men nu är huden lite lugnare. Tack för det!
Lip scub är något som jag aldrig testat innan. Men attans vilken bra grej! Jag är ju ganska så vaselinberoende, och det lämnar mina läppar torra och irriterade ibland. Bubblegum hjälper till att återställa balansen en del, men inte helt. Fast det är väl upp till mina egna vanor mer kanske. Och smaskigt gott. Typ svårt att inte försöka äta. Det finns en popcorn-smak med som jag tänkte jag skulle testa nästa gång.
 
 
Tvål & shampoo:
 
 
 
Fresh Farmacy är en hård tvål som doftar läytt av lavender och kamomill, och funkar att använda lika bra i ansiktet som på kroppen. Jag har hört att den ska vara duktig på att ta hand om finnar med, men min hud är snäll just nu, så det kan inte jag rapportera något vidare om. 
Big heter mitt nya shampoo. Och för ett huvud fyllt av tunna, fina hårstrån så är detta en jättebra kick som ger lite mer volym. Det finns rejäla bitar havssalt och doftar väldigt fräscht. Jag försöker dock att inte använda shampoo mer än en, max två gånger i veckan. Mitt hår mår helt enkelt bättre av det. Men med Big ser jag fram emot de dagar då det ska tvättas av ordentligt. Veckans höjdpunkt, hah! 
 
 
 
Sedan tidigare har jag även No Drought som jag började använda då Waffles flyttade in. Hon är inte alls förtjust i de sprayflaskor som jag vanligtvis använder, och visst an jag förstå henne. Så då kändes detta som ett himla värt alternativ. Pudret doftar lätt av citrus och är himla billigt för det en får. Det behövs bara jättelite för att håret ska bli glatt igen, och jag betalade inte mer än en femma för flaskan. Topp ju!
 
 
Så ja, det har blivit ett himla LUSH hem detta. Och jag älskar det. Jag njuter av mina nya dagliga rutiner och känner verkligen skillnaden på bara några dagar. Hur bra är inte det?!
Det är dock dödsfarligt att gå in i en LUSH-butik. De har så himla mycket fint och det doftar heaven. Jag skulle kunna spendera hela min månadslön där i en omgång. Fick se till att jag inte hade mer pengar med mig än jag var beredd att spendera. Men nu har jag byggt upp en bra början på mitt hudvårdsbibliotek och kommer ha enklare att köpa små prylar för att komplettera. Och javisst, jag kommer helt klart fortsätta köpa LUSH-produkter. Ärligt talat så har jag redan scoutat ut vad jag ska köpa härnäst...

scribblings on the walls
scribbler is linda

Lush är ju så bra! har också vanishing cream, min hy är SÅ mycket bättre sen jag började med den. sen kör jag med 'Let the good time roll' i ansiktet varannan dag. andra favoriter är ju lätt Karma Kream och Oatfix <3

Svar: Superbra tips! Då vet jag vad jag ska testa nästa gång x
Jennifer Palmblad

2015-05-20 @ 13:14:08
scribbler is Chessie

Åhh vill ha allt!! :O x

2015-05-20 @ 14:17:43
URL: http://nouw.com/mabelle
scribbler is Annelie Komorowska

Mmm älskar såna här inlägg <3 Har länge velat testa No Drought men glömt bort att köpa med mig det när jag tittat in i Lush, så tack för påminnelsen! <3

Svar: Jag älskar hur den doftar, men tycker inte den är riktigt lika effektiv som torrschampo en sprayar i. Kanske bara mitt hår som inte vant sig än dock.
Jennifer Palmblad

2015-05-20 @ 23:15:19
URL: http://liebeskoma.blogspot.se/
scribbler is hmle

en kort kommentar till detta: ASSÅ WOW!
(så magiskt så magiskt så mycket bra)

2015-06-26 @ 19:56:08
URL: http://respirato.blogg.se
scribbler is Daniella 🌙

Är du fortfarande nöjd med din Vanishing Cream? Tänker att hud är extra sårbar nu om hösten. X

Svar: Jag har faktiskt precis bytt till en lite fetare: Skindrink! Jag funderar på att göra ett stort inlägg om min hudvårdsrutin, kanske som vlogg med. Får se om jag hade kunnat fixa något sånt nu snart. Undrar dock om min webcam håller för det... :/
Jennifer Palmblad

2015-10-12 @ 01:28:15
URL: http://daniellachanelle.se/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0