första maj frukost


God morgon, kompisar och kamrater! Eller ja, det var morgon när bilderna togs. NU är det tidig eftermiddag och jag är fortfarande mätt. Eftersom att jag jobbar enligt svensk kalender så har jag vart ledig idag och det utnyttjade jag för att åka och shoppa i bästa hälsokostbutiken i stan. Kom hem med en massa gott och lyxande med ritigt stor frukost., som ni ser.

Jag har hittat lite Oatly-produkter här i Nottingham. Pärondricka till exempel. Inte helt fel!

Och dagen smoothie blev verkligen kanongod, så den kan jag rekommendera att testa. Jag förs in en banan, lite ananas och mango, vilket jag tycker gör det fluffigare när det väl mixas. Plus att det håller sig kallt och gott. Sen hade jag i en matsked jordnötssmör, en näve kokosflingor, en matsked chiafrön, och en god mängd organisk havredryck. Mix och mums. En av de bästa hittills.

Jag plockade upp en bit vegansk morotskaka i stan med och tuggade glatt i mig den tillsammans med lite färsk ananas, och nötter. Så himla lycklig i magen just nu alltså. Och som ni kan se serverades allt på Muminbricka! Jag fick med mig den hem från Sverige förra veckan. Hurra, hurra! 
 
Nu ska jag pussa Nat lite då vi blir 14 månader gamla idag.

scribblings on the walls
scribbler is Chessie

Åh så fint! x

2015-05-01 @ 17:03:19
URL: http://nouw.com/mabelle
scribbler is ISA

men hellloooo breaky, så gott! Bästa frukten där!

2015-05-01 @ 19:12:40
URL: http://isabyl.devote.se
scribbler is vicky

FYYYYY faaan vad gott det ser ut

2015-05-04 @ 02:35:40
URL: http://vickys.se/
scribbler is chrissy

ser såååå gott ut. änd i just ate!

2015-05-04 @ 17:22:27
URL: http://highfivelivet.blogspot.se
scribbler is joanna

måste bara säga. har inte varit inne här på ett bra tag och nu när jag råkade titta förbi så märkte jag direkt att nåt har förändrats. du har en helt annan ton och låter så harmonisk i dina inlägg. Ja, du verkar lycklig. Så himla fint att se.
Kram på dig

Svar: Hej fina. Kul att du kikar in ibland.
Jag tror att jag står på en stabilare grund nu än vad jag gjort innan. Jag har ett hem där jag känner mig trygg och ett jobb som inte sliter mig sönder och samman. Jag tror skillnaden ligger där. Sen har jag självfallet bra och dåliga dagar ovanpå det. Men det värmer när du säger att du ser en skillnad. Tack x
Jennifer Palmblad

2015-05-05 @ 21:07:17

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0