Théer att dricka när världen är himla kall

Visst har våren börjat komma igång nu? Igår blåste det 15-gradiga vindar här i Nottingham och jag njöt som bara den. Men tidiga mars är ändå inte riktigt att lita på, eller hur? Så för att göra den kalla världen lite mer gemytlig så dricker jag hinkvis av världens bästa varma dryck: thé! Kaffe är snyggt och hippt i all sin ära, men innerst inne har jag alltid varit en thédrickare. Och gamla hundar har lite svårare att lära sig sitta fint... framför ett kopp java. Så hos mig ser det istället ut såhär:

Jag har tidigare nämnt stans bästa théshop: Lee Rosy's. Därifrån plockar vi alltid upp våra lösthéer. Och nu har jag banne mig inte besökt de på ett par månader, så när nästa lön kommer in känner jag att det klart kan vara värt att lukta sig till lite nytt att fylla på i skafferiet med.
Men just idag kände jag mig nöjd med Caramel-théet som varit en favorit sen tidig vinter. Och en sked apelsinblomshonung på det!

När jag dricker svart thé har jag ofta en stänk mjölk i. Godast är såklart hasselnötsmjölk, men för tillfället har jag bara havre och soja hemma, så det fick bli gamla goda Oatly.

På jobbet tar jag mig vanligtvis genom minst fyra koppar under dagen med. Sörplar utan någon hejd! När vårt théförrån på jobbet sinar brukar jag packa med mig mina egna fruktiga pås-favoriter. Då är Twinings bäst. Och vi har så många hemma att de fyller upp ett helt hyllplan i skafferiet själva nu. Jag klagar inte.

Mugg medsnodd från burgarkedja från en dejt i östra London förra året. Den brukar vi slåss om att få använda. Idag var jag uppe tidigast så jag fick ju då första tjing! Satte mig på trappen för att stilla röksuget som går så himla väl hand i hand med thé.

Rosa blommor segrar mot en smutsblå himmel. Typiskt bra söndagsväder. Planerar att avnjuta denna utsikten till ännu en varm kopp eller två till. Varför inte liksom? Hurra för en förmiddag som denna!

scribblings on the walls
scribbler is lovisa

ditt tedrickeri i england verkar ju vara så <333 att man blir helt varm i hjärtat på distans. vad jobbar du med förresten? har inte riktigt fått kläm på det.

Svar: Jag jobbar på kontor, sitter med två datorskärmar och har hand om en hel hög skandinaviska kunder som vill köpa kartong. Det låter inte hemskt spännande, men det är ganska så lugnt och trivsamt. Som i The Office, brukar jag skämta.
Jennifer Palmblad

2015-03-08 @ 12:01:00
URL: http://polichinelle.se
scribbler is Matilda

Bästa inlägget någonsin! Skulle kunna resa till england bara för att få bunkra upp med goda teér.

Svar: Vet du, det finns massa gott att köpa i Sverige med, gäller bara att hitta rätt ställe liksom! Men kommer du hit så tar jag dig till stans bästa théhak kan jag lova!
Jennifer Palmblad

2015-03-08 @ 12:10:42
URL: http://www.matildigt.se
scribbler is Daniella 🌙

aldrig sett blåbär och äpple innan, ska leta upp så fort jag är hemma igen. låter jättegott.

Svar: Himla gott!
Jennifer Palmblad

2015-03-08 @ 15:03:38
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is Hanna

Jag är precis tvärtom, kaffedrickare. Har dock en löjligt stor tesamling hemma, av någon konstig anledning.

2015-03-08 @ 16:57:06
URL: http://ships.blogg.se
scribbler is Camilla

Åh, dagens första kopp te och en cigg ute på trappen är ju det bästa.
Jag önskar det fanns någon bra tebutik här i Aberdeen också, men än så länge har jag inte hittat någon.. Men planerar att ladda upp med massa goda téer när jag åker hem på Sverigevisit om några veckor!

Svar: Aberdeen? Men åh så fint! Hade så himla gärna åkt dit x
Jennifer Palmblad

2015-03-08 @ 22:21:37
URL: http://instagram.com/camillakjellson
scribbler is Klara Amanda

Caramelte låter ju som cirka det godaste någonsin?!

Svar: Inte helt tokigt alltså!
Jennifer Palmblad

2015-03-09 @ 06:49:59
URL: http://klaraamandas.blogg.se/
scribbler is Mizca

Thè är gudomligt gott och finns ju smaker som passar alla. Jag föredrar dem i påse och gärna med fruktsmak.

2015-03-10 @ 13:41:16
URL: http://www.mizca.se
scribbler is Anna

AHHHH vilket magiskt inlägg!!!!! <3<3

2015-03-20 @ 09:40:13

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0