pastel hair light


Minns ni hur jag sa att jag skulle vara vänlig mot mitt hår i år. Hur jag skulle investera och inte förstöra det med en massa barnsliga impulser som sliter det sönder och samman? Låter det bekant? Jag skrev om det i det här inlägget för mindre än en månad sen... 

Och sen gick jag förbi BLEACH LONDON-hyllan på Boots. Ojsan hoppsan, så att säga.


Jag kom hem med ett litet kit för £7 som innehåller tre olika temporära färger. Jag valde lilarosa nyanser; Violet Skies, Rosé, och Blullini. Kände att något lite nedtonat pastellaktigt hade kunnat vara fint. 

Titta så små de är! Perfekt för att spexa till topparna med.

Så härom dagen rensade jag lite bland de kluvna hårtopparna. De var redan lite ljusare än resten, men jag kände ändå att en flaska blekmedel kunde vara en god idé. Anledningen till att jag bestämde mig för att satsa på ombré är att jag trivdes så nedrans bra i det förra året. Det känns liksom som variation att ha flerfärgat hår och jag blir inte lika uttråkad och måste ändra det hela tiden. Typ som en liten kompromiss med mig själv.
 

Och efter ett par timmar av kladd, sköljning, och fönande så ser jag ut såhär! Ursäkta blixten, men dagsljuset hann försvinna.


Från mörkbrunt till mellanbrunt till guldblont till silverlila. 

Swoosh! Övergången blev lite väl tydlig kanske, men vad tusan. Jag känner mig lite lagom trashig och ett bra antal nypor mer som mig själv. Förresten så var det 'Bruised Violet' som jag använde. Ju ljusare din egna hårfärg desto klarare blir färgen. Slarvigt urtvättat skulle jag kalla detta. Älskart!

Och nu är det läggdags för den här filuren. Om några timmar fyller jag år och det ska firas med pizzalunch på jobbet, massa pussar med Nat mellan våra arbetsskift, och kanske ett par öl till electro-kväll på Jam. Hurra!

scribblings on the walls
scribbler is Hanna

så FINT!

2015-03-12 @ 23:03:06
URL: http://ships.blogg.se
scribbler is henrietta

fantastiskt fint! och håller med om det där med ombre, att en inte blir lika snabbt trött på det. blir sugen på att göra lite själv...

Svar: Gört!
Jennifer Palmblad

2015-03-12 @ 23:18:49
scribbler is linda

så himla fint! ska nog be min frisör slänga i lite rolig färg nästa gång, är ju sån fegis nu för tiden att jag aldrig skulle våga färga mitt hår själv.

2015-03-13 @ 08:55:27
URL: http://backtomyhouse.blogg.se
scribbler is ISA

haha hur kan du vara så modig med ditt hår? fett impad :D

Svar: Hah, jag vet inte om jag är modig, snarare otålig.
Jennifer Palmblad

2015-03-13 @ 15:11:32
URL: http://isabyl.devote.se
scribbler is Camilla

Åh börjar bli otålig med mitt hår också, trots att jag trivs himla bra med det lila jag har nu!
Såhär i sista minuten nu: grattis på födelsedagen! Hoppas du har haft en grym dag och kväll!

Svar: Visst är det klurigt... Att en liksom inte kan vara nöjd med det en har längre än en viss tid.
Och tack ska du ha!
Jennifer Palmblad

2015-03-14 @ 00:53:35
URL: http://seismology.blogg.se
scribbler is Skogsraah ☾

Haha, blir alltid så... Vet inte hur många gånger jag bestämt mig för att verkligen ta hand om mitt hår och inte färga och bleka en massa. NU tror jag dock att jag kommer klara det :)

Svar: Heja dig! Jag känner mig rätt okej med att bara ha halva håret att leka med. Kan tona som jag vill när det blir tråkigt, vilket ändå är relativt skonsamt. Typ en kompromiss med mig själv.
Jennifer Palmblad

2015-03-15 @ 15:27:35
URL: http://skogsraah.blogg.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0