frisyrer för hår som räcker till mellan hakan och axlarna

Någonting jag kan bli lite less på då jag har en kortare frisyr är att det kan kännas svårt att variera. Det räcker inte till för alla roliga uppsättningar eller trillar ner efter en halv dag. Det kan kännas limiterande och enkelspårigt. Och det vill jag sätta stopp för. Så jag har trixat lite med håret mitt och nu vill jag dela med mig av lite fina frisyrer som funkar för page-kort hår. Vi tar en kik:
 
Inbakade flätor x2. Inspo från tusen timmar på Pinterest. Ett skönt sätt att få allt hår ur ansiktet, sitter bra och länge med. Och så blir det en så cool effekt med flerfärgat hår med. Jag är himla förtjust.
 
 
Off centre-benan. Min nya favorit. Kan låta som en löjlig liten grej, men känns som en schysst kombo då jag ogillar mittbena när luggen är för kort. Kan bli lite pojkbansvarning om en har otur. Typ Nick Carter a la 90-tal. Inget vidare.

 
Topknot med halva håret uppe. Börjar precis få längden då detta funkar... fast jag tar hjälp av några pins för säkerhets skull. Det är ett lite skönt mellanläge då jag inte är sugen på det ena eller det andra. 

Och luggen sen då? Jo, när den liksom är i ett tråkigt mellanläge i väntan på att få växa ut för att matcha resten av längderna så tycker jag det är rätt skönt att fläta den ur ansiktet på ett eller annat sätt. En enkel inbakad sidofläta som tar slut i nacken med en enkel tofs funkar alltid. Nödlösning nummer ett för dåligt morgonhår.

Ibland kör jag tvärtemot dock och rufsar ner luggen över hela pannan. Jag är inte dödsförtjust i sidolugg, men lite då och då så! Funkar bra när jag vill känna mig extra rufsig och bekväm. Skönt att sporta när en bara inte orkar = vardag.

 
Och till sist: vi kan väl alla enas om att knutarna är typ det bästa som finns. Funkar inte bara på långt hår utan även på axellängd. Jag gillar när de är riktigt höga, men det går ju att justera hur en vill. Och åter igen blir det kul då själva knutarna mixas i färg med alla olika längder. Gäller bara att se till att en har tjusiga rötter som en vill visa upp i nacken. Jag själv kan vara lite slö på att bry mig om detta ibland. Fast just nu är det ju nyfärgat och propert.
 
Det är bra att kunna trixa lite i väntan på något längre att leka med. Har ni fler bra tips så kommentera, länka, och visa! Tisdagspuss på er alla.

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

åh, tack!! vad använder du för shampoo och inpackningar, om en får fråga? tycker ditt hår ser så himla drömskt ut

Svar: Mitt hår har faktiskt blivit väldigt piggt och glatt efter att jag kapade en decimeter. Men för att vara extra snäll så använder jag inpackningar från BLEACH LONDON varje vecka, samt balsam från Aussie varje gång jag duschar. Jag använder torrschampo hellre än att schamponera i duschen. Håret blir gladare av att tvättas en-två gånger max i veckan. Och balsamspray varje gång innan jag fönar eller plattar.
Jennifer Palmblad

2015-03-18 @ 00:03:21
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is cecilia

men gu så snyggt!! inbakade flätorna särskilt, men själv så tycker jag det är supersvårt med inbakade flätor. blir till att kolla tutorials!

Svar: Bara träna en massa när du har tid över. Det är så himla enkelt när en liksom får in hur en gör.
Jennifer Palmblad

2015-03-18 @ 01:01:21
scribbler is E

Åh, fint! Hur gör du knutarna så snygga?

Svar: Jag kör på känn bara och gör om skulle det inte se rätt ut. Attans klurigt att få de likadana ibland dock!
Jennifer Palmblad

2015-03-18 @ 21:38:32

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0