En minihelg i Wales

I helgen så var jag och Nat ute på resande fot. Tyvärr blev det ju inte Sverige som planerat, men istället något annat inte alltför tokigt... valpbesök! Och lite såhär såg det ut:
 
Okej, av två dagar spenderade vi den största delen av vår tid sittandes på våra trötta rumpor på olika rullande fordorn. Det började med tåg en solig dag från Nottingham. 

Då vi fortfarande håller på att bygga upp en buffert att luta oss lite tryggt tillbaka på så bestämde vi oss för att ta det billigare, men jobbigare resealternativt: tusen olika byten mellan tåg och buss, buss och tåg, och om igen. Fast för mindre än halva priset kändes det värt det. Så först hamnade vi i Birmingham...


Som verkar vara helt jävla horribelt! Noll charm har den stan. Hjärtat satt verkligen i halsgropen när vi höll på att missa bytet till bussen därifrån. Stressade som tusan och ville typ gråta av glädje när vi kom på den som planerat.


Han HATAR att åka buss. Och det syns så himla tydligt. Fast söt ändå.


Vi åkte inom Bristol. Föll lite för det lilla jag hann se.

Bästa radhusen. Flera kvarter som bara är färgglada och fina. 

Bestämde att vi måste dit på ett riktigt besök snart. Alla Bristol-tips är hemskt välkomna!

Insomniac-Nat tog sig en tupplur. Efter några evigheter så hade vi rest färdigt... för dagen i alla fall. Vi gick på välbekanta gator i Cardiff och pausade några minuter på samma hostelrum som vi hade förra gången, vilket var lite sådär fnittrigt nostalgiskt. Det är skönt att känna igen sig lite i en relativt främmande stad ändå.

Vi catchade up med Nats BFF Stacie som flyttat till Wales samtidigt om vi dog oss uppåt i landet. Vi åt lite middag ihop i en inredd folkbuss (jag åt våfflor!) och njöt av det goda sällskapet. Vi hann med en öl på en trevlig bar med samt en obekväm runda på en skrikig skräpklubb, sen var det dags att gå till sängs tidigt för att vila upp sig rejält inför morgondagen.


Ännu lite mer tåg... och buss.

Och så var vi framme i Swansea- äntligen! Tyvärr verkade det vara en rätt... trist stad. Inte alls lika härlig som Cardiff. Men det var ju inte för att turista som vi var där...

...utan vi hade ju en valp-dejt!

Vi pysslade och myste lite med kullen på sex valpar innan vi hittade vår egna lilla grabb: plattnosade och helt bedårande Waffles. Vi har haft mycket kontakt med familjen som föder upp valparna under den senaste veckan och kände att det verkligen var värt det att ta oss genom hela landet för att träffas öga mot öga. Och så bra det blev! Allt klickade så himla bra och det tog inte lång tid inann vi satt och planerade att komma tillbaka och hämta upp det lilla livet för att ta med henne hem för alltid alltid alltid.

Pappa Pepper var med och hängde mest hela tiden. En riktig liten knähund och inte kunde få nog av uppmärksamhet. Det var verkligen toppenbra att få träffa föräldrarna och se lite vad de har för personligheter. Vi hade verkligen inte kunnat hitta ett bättre hem att hämta en valp ifrån. Dessa små har fått en så himla fin start i livet. Och om bara några veckor är det dags för oss att ta över. Åh så pepp!

scribblings on the walls
scribbler is Frida

Åh, Waffles! Vilket bedårande namn!
Min högsta önskan är ca att ha en hund som heter Woffles! Lite pga dålig humor, men ändå!

Lycka till!

Svar: Hah, men fint ju! Då måste Våfflan och Vofflan träffas och hänga.
Jennifer Palmblad

2015-03-24 @ 12:18:38
URL: http://fridafunderar.blogg.se
scribbler is Alexandra

alltså, valparna!! dör <333

2015-03-24 @ 18:50:02
URL: http://alexandramabon.com
scribbler is ISA

men lägg av vad söta!! <3
till och med JAG ser fram emot att ni får hem den så vi får se pics, haha

2015-03-24 @ 19:09:20
URL: http://isabyl.devote.se
scribbler is Malin

Jag känner bara; ååååååååh kjegrsg,maf,sf,msf AVUNDSJUK! Frallor är verkligen något av det sötaste som finns, och precis som det skrivs däruppe ^ så ser till och med JAG fram emot att ni får Waffles. Med undantag för det faktum att jag kommer bli så sjukt avundsjuk.

Svar: Men söt du är! Det kommer bli mycket valpbloggande hädanefter, jag lovar. Puss
Jennifer Palmblad

2015-03-29 @ 16:15:07
URL: http://hallonte.blogg.se
scribbler is lovisa

åh gulligullit det kommer bli här inne nu (ännu mer än vanligt, alltså) med en liten puppet! <3 åh!

och på tal om bristol så var jag där en snabbis i höstas, himla najs stad. har skrivit om det här: http://polichinelle.se/2014/october/ett-par-foton-i-timmen-fran-slott-i-cardiff-till-pop-i-bristol.html och http://polichinelle.se/2014/october/bristol-bristol-bristol.html så där kan du se vad jag/vi gjorde :)

2015-04-05 @ 11:29:27
URL: http://polichinelle.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0