couple

Det här är min bästa app för tillfället! Den heter Couple och jag har fina Flora att tacka för tipset.
Låt mig visa er genom den lite:
 
Först och främst: Cople är en monagam liten grej som är praktisk om en vill samla allt med sin finaste på ett och samma ställe. Jag har blivit lite trött på att ha en dröse bilder på WhatsApp, viktiga samtal på Facebookchatten, och söta små hälsningar i sms-inkorgen. Så för mig var detta något väl behövt.
Couple är ett eneklt sätt att skiva till varandra. Enkel kommunikation. Du kan ta bilder, göra små videor, rita teckningar och skicka. Väldigt basic.     


Alla bilder, videor... ja, all sorts media som delas i samtalen samlas i en liten fil som heter 'moments'. Lätt att leta igenom efter gamla favoriter eller bara få en översikt och le lite. 
Och sen min favoritgrej: Thumbkiss! Båda klickar sig in på samma lilla sida, samtidigt, och så dyker ens tumavrtyck upp på skärmen. Trycker då den andre på samma ställe blir det en puss! Så bra grej när jobbet är långtråkigt och en behöver muntras upp lite. Nats mobil vibrerar när våra tumavtryck möts, men min vill inte göra det, så jag gör små pussljud för mig själv istället. Funkar bra det med tänker jag.

Såhär ser själva menyn ut. Och listorna är ännu en bra grej. Det är ju ofta en pratar om saker som behövs göras, ska köpas, eller kanske bucket lists. Och här så syns det alltid när något blivit uppdaterat, tillagt, eller avkryssat. Så har vi båda stenkoll på vad som behövs. Jag och Nat har mest bara påminnelser hittills. När vi får lite mer ordning på våra inkomster och utgifter kan jag tänka mig att det skapas en liten lista på sånt vi vill spara ihop till med, mål typ. Som en fransk bulldog, ett nintendo, och en Berlinresa. Tänk så härligt att låsa upp sin mobil och se något sånt avkryssat. Härligt!

Någon annan som testat Couple? Tankar?

scribblings on the walls
scribbler is freja

Älskar Glasgow, det är väldigt annorlunda än Edinburgh men det finns jättebra museum, cafér, restauranger och barer! Kommer man bort från shoppinggatorna är staden riktigt spännande och vacker :) Du tar direkttåg från Edinburgh och biljett brukar väl gå på runt 12-13 pund tror jag. Vet inte exakta priset om man kör retur. Ta det tåg som har slutstation Glasgow Queen Street, så tar det 50min istället för 2h!

ps. måste skaffa denna app!!

Svar: Tack för tips! x
Jennifer Palmblad

2015-01-11 @ 01:02:02
URL: http://bomullsdrommar.devote.se
scribbler is Saga

Det ser hur gulligt ut som helst och hade varit så väl behövt o gosigt när man känner sig lite ensam eller behöver en kärleks-boost men har en sån anti-cheezy pojkvän som aldrig hade gått med på att prova. xx

Svar: Sälj det till honom som praktiskt. Och lite cheezy tror jag kan vara bra för alla ibland x
Jennifer Palmblad

2015-01-12 @ 12:29:47
URL: http://marxgrav.blogg.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0