a documentary with no sound

Idag var jag som sagt ledig (tack svenska helgdagar!) och efter en himla god natts sömn bestämde vi oss för att ge oss ut i ett duggregnigt Nottingham. Mest bara för att se till att komma utanför huset och njuta av tid tillsammans.

Vi satsade på en sen frukost på veganhimlen Alley Café efter en massa goda rekommendationer och ett mumsigt tjuvkik på menyn. Med kurrande magar kom vi dit strax efter elva...

...och så var det stängt! Så himla tråkigt. Vi deppade i en minut och gick sen vidare till Bill's som hade problem i köket och en väldigt begränsad meny. Vi hängde läpp lite där med innan vi bestämde oss för att fortsätta leta.


Till slut hamnade vi på Delilah som har den finaste shoppen av dyr ost och små italienska delikatesser. Älskar att sitta på ovanvåningen och kika ut över alla godheter.


Nat var med. Jag dör när han ler såhär. Så himla finast.

Och jag satt mittemot. Hej hej.


Efter mycket ojande hittade vi ändå inget på menyn som fick det att kittla till i magen, så vi beställde varsin Rouge-öl och ett gäng vansinnigt dyra, men mumsiga oliver. Vi bestämde att det fick bli duktigt billiga veganska mackor till riktig lunch efteråt, så då var det okej att lyxa lite.

Inte röra innan jag fått fota! Duktig partner. 

Efter ett tag hamnade vi på Jam, där Nat jobbar de flesta kvällar och nätter. Jon var inne för leverans och vi bestämde oss för att vara lite sällskapliga. Jag fotograferade världens mest imponerande stearinklumpiga vinflaskor. Är så kär i dem. Lyckas aldrig få mina att bli så fina. Inte ens i närheten på.

Fint ställe. Konstigt att se dansgolvet folktomt, och baren o-klibbig och i dagsljus. 
Efter ett tag spatserade vi vidare och det blev två till öl på två till pubar, och lite hundkel hos vänner innan vi till sist hamnade hemma i soffan. Himla bra ledig dag. Ingenting spektakulärt, men alldeles perfekt för en tisdag tillsammans. Kan det inte bara vara så alltid?


 

scribblings on the walls
scribbler is Beata

hahah, sådär är min kille också nu, rör inte per automatik för han är så van vid att jag ska fota först!

Svar: Hah, så himla fint <3
Jennifer Palmblad

2015-01-07 @ 09:41:16
URL: http://radarmagazine.se/beata/
scribbler is Sandra Leone

Alltså hur fin dag var inte detta då!

2015-01-07 @ 19:51:27
URL: http://lingers.blogg.se/
scribbler is Jennifer

Alltså åh <3 Och måste bara flika in hur jäkla lik Nat är mitt ex (fast, en snyggare version då, hehe)?! Blir typ chockad varje gång jag ser en bild på honom!!!

Svar: Men nu blev jag nyfiken! Har du någon gammal bild eller så? Det här måste jag ju se!
Får höra ibland att han är lite lik Daniel Adams Ray, vilket ju inte är helt fel. Bra grabb att sitta och stirra på helt enkelt, hehe x
Jennifer Palmblad

2015-01-07 @ 21:48:29
URL: http://jenniferstroud.blogg.se/
scribbler is Jessy

Men så härligt det ser ut!

2015-01-08 @ 20:19:36
URL: http://www.nouw.com/jessygunnarsson

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0