Vad jag inte gör

Efter att ha läst hos Julia,  Lovisa, och Matilda så tänkte jag att även jag skulle nämna de tio första sakerna jag kan komma på att jag inte gör. Och efter en bild på mina sömntrötta ögon blev det lite såhär:
 
 
Jag borstar inte mina tänder två gånger om dagen, samt använder tandtråd, och munskölj. ✓Jag kallar oftast inte Nat för min pojkvän, utan min partner. ✓Jag håller mig inte till att äta så nyttigt som jag lovar mig själv. ✓Jag tillrättavisar inte min doktor som tror att jag håller på att sluta röka. ✓Jag använder inte någon form av preventivmedel för tillfället då jag fick galna magkramper respektive ömma bröst av de två senaste jag testat. Måste helt klart ta mig en funderare om vad jag ska göra härnäst. ✓Jag köper inte allt ekologiskt och fairtrade som jag har möjlighet till. ✓Jag skriver inte för tillfället. Inte alls faktiskt. ✓Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor. ✓Jag sitter inte med rak rygg framför datorn. ✓Jag oroar mig inte över livet lika mycket som jag gjort tidigare. Även om jag är fylld av ångest och himla osäker på allt mellan himmel och jord ibland så har jag hittat någon form av trygghet i mig själv, i mitt hem, och i mitt förhållande. Och det är nog det största jag lyckats med på flera år.
 
Sådärja. Finns det något ni inte gör?

scribblings on the walls
scribbler is Erika

Oj, finns för mycket jag inte gör. :) Men snor den här faktiskt!

2015-02-23 @ 19:52:42
URL: http://worry-world.blogspot.com
scribbler is chrissy

ooooj vad fint. eller alltså, överanvänder kanske ordet "fint" på det du skriver. men alltså så här: när du skriver så här så värker det i mina fingrar av inspiration. du får mig att vilja skriva. (hoppas du skriver något igen, snart. vi skulle ju kunna göra en ny sådan där "utmaning" som vi skulle gjort förra våren, men som ju kraschade när jag kraschade. om du känner att det skulle kunna hjälpa, förstås. beror ju på hur stuck du är osv. jag skulle va game i alla fall!)

Svar: Jag tror jag är ganska så okej med att jag inte skriver just nu. Läser så mycket ändå och har börjat teckna en del igen. Får lite utlopp genom bloggen med. Men kanske senare. Blev så himla pepp av det förra året. Och jag vill jättegärna läsa lite av dina historier x
Jennifer Palmblad

2015-02-23 @ 22:50:06
URL: http://highfivelivet.blogspot.se
scribbler is lotta

Jag tycker att det är så himla fint och lugnande när du delar med dig sådär från hjärtat och är så himla öppen. Jag vet inte heller vad jag ska bli när jag blir stor men jag tänker att det ändå är okej. :)

Svar: Hej! Klart det är okej att inte veta säkert. Min mamma började plugga först när hon var fyrtio. Det är liksom aldrig för sent att se sig om efter nya saker. Bäst att göra det som funkar för en just nu tänker jag.
Jennifer Palmblad

2015-02-24 @ 10:42:08
URL: http://baik.blogg.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0