söndagsfrukost

Vem älskar inte helgfrukost? En har tid att bli riktigt hungrig, kika igenom kylskåp och skafferi ordentligt, och slänga ihop precis exakt vad en är sugen på. Typ såhär kan det se ut!

Vi börjar med "efterrätten". På en söndag får en! Nat håller på att lära mig lite mer om brittiska snacks, godisar, och mat som jag missat. French Fancies var det den här gången. Rosa små godbitar med victoria sponge och lite clotted cream precis i toppen. Så sjukt sötsliskliga! Men mitt sockersug denna helgen har varit tokigt, så dessa små godbitar har varit perfekta. Efter en eller två vill en inte veta av socker igen!

Standard är grekisk yoghurt, havregryn, chiafrön, och mandelflarn. Okej, jag måste erkänna att en del ord måste jag använda google translate för att komma på. Och sen när jag skriver ner dem så tänker jag bara 'men vad tusan; kan det verkligen heta så?!', exempelvis 'mandelflarn'. Liksom va?

 Och det var sååå himla längesen jag gjorde smoothies så idag blev det dags igen! En mumsig blandning av hallon, banan, spenat och avokado. Slank rakt ner i magen så kvickt att jag fick brain freeze. Aj, men så värt det.

scribblings on the walls
scribbler is em

åh så fint inlägg, ser sjukt gott ut!

2015-02-08 @ 12:42:19
URL: http://fauves.blogg.se
scribbler is Daniella 🌙

Är så dålig på frukostar men detta ser ju got tt ut!

2015-02-08 @ 13:42:44
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is Sandra Lundin

Efterätt till frukost <3 älskart!

2015-02-08 @ 18:02:21
URL: http://atilio.blogg.se/
scribbler is Lotta

Så himla fint! söndagsfrukost dessutom, mitt bästa! Långfrulle med scrambles, smoothie och massa frukt och kaffe. Helst en bra bok eller söndagstidning till. Livet!

Svar: Jaa, tack! Får aldrig ro till att äta frukost ordentligt i veckorna. Tror banne mig jag ska planera mina slndagsfrukostar hädanefter. Så himla bra grej att se fram emot. x
Jennifer Palmblad

2015-02-08 @ 21:34:51
URL: http://baik.blogg.se
scribbler is ISA

Åh vad jag kände att jag vill smaka den där sötsliskiga saken <3

2015-02-09 @ 06:53:40
URL: http://isabyl.devote.se
scribbler is Jennifer

MEN vilken drömfrukost!!

2015-02-09 @ 21:28:46
URL: http://jenniferstroud.blogg.se/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0