innesittarhelg planerad


Min gårdag såg ganska exakt ut såhär. Bok och smoothie. Eller rättare sagt så var detta bara dagens första smoothie. Tror jag börjar bli lite lätt beroende. Och för tillfället håller jag faktiskt på att samla recept till ett alldeles eget smoothie-inlägg. Mmm... mer om det en annan dag.

Just nu ligger jag lite efter i mitt Christie-läsande. Jag behöver hinna klart denna och två till innan månaden är slut för att läsa ikapp det jag tänkt mig från början. Som tur är har jag två relativt händelselösa helger framför mig. The Murder at the Vicarage är första Miss Marple-boken förresten. Så jävla klipsk och härlig karaktär, gillar henne till tusen. Så just denna boken lär jag sluka ganska så snabbt kan jag tänka mig.
 
Glad helg på er nu. 
Hoppas ni har det minst lika mysigt som jag planerar att ha det.

scribblings on the walls
scribbler is henrietta

vad mysigt det låter! ser fram emot att höra vad du tycker om denna bok. längtar till smoothie-inlägget också! den här smoothien ser helt fantastisk ut.

Svar: Jag är nästan klar med den nu. Så jag lägger upp februariläsningen här i bloggen nästa lördag. Läser du lite Christie med? Kul!
Jennifer Palmblad

2015-02-20 @ 14:27:23

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0