ett självporträtt, två måltiderHej.
Just nu är jag tyvärr lite mitt uppe i en ganska så dyster vecka. Förutom en snuvig näsa och ögon som alltid är trötta när de inte borde vara det, så har jag och Nat fått ställa in vårt Sverigebesök i mars. Nat får inte ut ett nytt, giltigt pass i tid, trots att ansökningar har skickats in och kommit tillbaka gång på gång med bisarra tillägg och ändringar som behövs sen början av året. Och nu är det liksom dags att ge upp och bara skita i det. Och jag är heldeppig över att jag inte får visa honom min lilla ångestfyllda hemstad, mina bästa kompisars kollektiv, och min knubbiga morfar. Luften har lite gått ur mig. Luften, och lusten för det mesta. 

Jag har haft lite bekymmer med att äta bra mat på senaste. Det har mest bara blivit smoothies eller yoghurt. Och min kropp är så trött, jag släpar den fram vart jag än går. Men jag har inte riktigt orkat bry mig. Fast så ibland så glömmer Nat äta med och då lagar jag något mer matigt. Som här: penne med grönkål, pumpakärnor, champinjoner, parmesanost, och en krämig citronsås. 
 
Och lite senare pep ugnen till och jag knaprade godisbitar i form av butternut squash-tärningar ingnodda med timjan och havssalt. Och så grät jag till Girls, som en bör när det blir lite för mycket som staplats upp lite för länge och behöver trilla i en enda kaos, en enda röra. Och sen kändes det faktiskt lite mer okej.
 
Kanske inte direkt bra, men på skalan från avgrund till okej låg det nog på en sjua i alla fall. Jag tar det.

scribblings on the walls
scribbler is chrissy

grät också till girls fy fan. kan ej se vidare efter DET avsnittet, klarar inte, det är för close 2 the bone. och VA?? sverigebesöket inställt??? äääeh vad drygt :( fy fan. önskar jag kunde trolla fram ett giltigt nat-pass åt er. (eller typ ba komma och klappa på er.) och får mammakänslor och vill laga massa mat till dig när jag läser att du ibland int orkar! är inne i en matglädjeperiod och vill laga nya goda rätter cirka varje timme. skulle ju passa SÅPASS BRA om jag vore er granne cirka nu tänker jag. puss på er båda, det finns fler flyg till svea, du kommer få visa nat ditt hörn av världen tids nog <3

2015-02-26 @ 21:25:31
URL: http://highfivelivet.blogspot.se
scribbler is ISA

åh det låter lite tufft du, men hoppas du hittar små ljusglimtar i livet ändå <3

2015-02-27 @ 07:39:34
URL: http://isabyl.devote.se
scribbler is Hanna

Så himla tråkigt med sverigebesöket. Förövrigt, visst är det hässleholm du kommer ifrån, eller har jag fel för mig?

Svar: Jag är från Kristianstad, så du är i rätt trakter!
Jennifer Palmblad

2015-02-27 @ 08:51:12
URL: http://ships.blogg.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0