bloggkramp

En söt som sover middag. Kan bara inte låta bli att stirra.
 
På tal om något helt annat: jag känner att jag inte alls kommer någon vart med bloggen. Trampar i samma gamla fotspår och upprepar mig själv utan vidare engagemang. Jag behöver blogginspiration! Men hur?
Så ursäkta om jag inte skriver så mycket här. Men jag blir lite deppig av det ibland. Känner att jag inte har något att bidra med som är intressant för någon annan än mig själv (se bild på sovande pojkvän ovan. PREACH). Någon som har en kul idé eller sjutton; dela hemskt gärna med er. Jag känner lite att jag behöver finna min egen röst här. Så självfallet är jag då även nyfiken på vad det är som får er att återkomma hit? 
 
Kommentarer, synpunkter, och insikter tack. 
PS. puss.

scribblings on the walls
scribbler is sandra

du kanske kan ta fler selfies eller bilder på outfits? har alltid tyckt att du är vacker och så har du en intressant klädstil!
blogga om te, böcker, saker du samlar på, musiken du lyssnar på just nu, saker man som boende men inte som turist tänker på i england (de små fina vardagliga sakerna)
blogga mer om era framtidsplaner, lägg upp fler bilder på söta djur, magiska platser du besökt/besöker/ska besöka.
låt nat svara på en frågestund i bloggen, blogga om sex, annat roligt "lite pinsamt och förbjudet" att skriva/prata om.

ja, där var väl kanske några tips som jag skulle vilja läsa om hihi :D<3

Svar: Men tja, en hel hög tips ju. Hur bäst är inte du?!
Jennifer Palmblad

2015-02-07 @ 21:36:45
URL: http://sandrasauren.blogg.se/
scribbler is chrissy

omg sandras idé om att nat skulle ha en frågestund!! pleeeease vore SÅ kul!! och jag älskar när du visar vad du ritar, peppra gärna med sånt. och yes pls, selfies och outfits!! annars är jag egentligen väldigt nöjd med din blogg, älskar att få följa med dig i din vardag. du både fotar och skriver så drömskt och vackert <3

Svar: Känns som en lustig tanke, tror du verkligen att folk har saker de är intresserade av att fråga Nat? Har aldrig riktigt tänkt på det. Kanske mest för att läsarantalet här inte är lika stort som det var en gång i tiden. Jag känner liksom att jag blivit... ointressant. Buhu, sad face.
Jennifer Palmblad

2015-02-07 @ 22:21:35
URL: http://highfivelivet.blogspot.se
scribbler is sandra

Men du är bättre! Blogga på nu :D

2015-02-07 @ 22:25:57
URL: http://sandrasauren.blogg.se/
scribbler is Josefin

Det du gör är jättehärligt, och det räcker, vi (jag) läser ju för att det är en fin inblick i ett liv som är som det är, ibland super, ibland skört. Och det är ju superfint f¨å äran att läsa om.

Jag personligen är mycket förtjust i små vardagliga detaljs, såom att se sovande pojkvänner, små texter om allt.

Hur känns det att sitta i sitt eget kök? Hur känns det att röka på rappen och se folket gå förbi som är engelsmän.. Om längtan och förhoppningar.

:D

2015-02-08 @ 10:23:14
scribbler is Daniella 🌙

Håller med om det mesta sandra skrev!!

2015-02-08 @ 14:26:48
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is chrissy

jag tror vi läsare är ett gäng nosy parkers som är hur sugna som helst på att läsa vad nat har att säga. hehe. han kan ju skvallra om gulliga små jennifergrejer du gör som vi annars aldrig skulle få reda på! 😁 tror verkligen att det skulle bli superuppskattat! tänker att det är extra intressant eftersom nat är engelsk också, det är säkert många som har funderingar om vad han tänker om ~*your swedishness*~ osv!

2015-02-08 @ 16:34:38
URL: http://highfivelivet.blogspot.se
scribbler is anna

böcker, brev, teer, foton på ditt kaffe, din mat, ditt ansikte, din stad... din blogg känns lite som en drömsk bild av bakisdagar med ost och en hög trave med böcker vid sängen? och fina koppar te? det är lite därför jag läst så länge hehe. och allt om din psykiska ohälsa ger mig hög igenkänningsfaktor i min egen, vilket fått mig att inte känna mig så ensam. så tack för de inläggen.

Svar: Tack för den fina peppen. Gillar verkligen beskrivningen av bloggen! x
Jennifer Palmblad

2015-02-09 @ 06:02:04
scribbler is erika

Åh, snubblar inte in så ofta här längre men älskar ju din blogg och alltid gjort! Tycker att du beskriver saker så mysigt och som så många andra sagt innan mig så känns det ungefär som att kura ner sig i sängen med en stor kopp te och en bra bok när jag kommer hit och läser.
Men vet hur det är det där med att typ inte veta vad en ska skriva om eller liksom känna sig "tvungen" att driva nått framåt. Alltså det enda jag kan säga är ta det i din egen takt! Om du inte känner för att skriva nått osv, gör inte det - ta det på dina egna villkor. <3

2015-02-21 @ 23:34:37
URL: http://worry-world.blogspot.com

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0