annies film premiere


På något lustigt vis har dygnets timmar blivit färre och jag hinner aldrig med någonting numera. Så här kommer lite bilder från ett två veckor gammalt event. Det var dags att piffa till sig enligt klädkoden 'black tie' och dra till The Contemporary för filmpremiär!

Det var fina Matt som stod i centrum. Han har under det senaste året jobbat på denna helt tokigt bra dokumentärfilmen om ingen mindre än stans egen burger queen Annie (vars burger shack jag tjatar om här ibland). Detta är hans andra dokumentärfilm to date, den första handlar om lokala legenden The Cockle Man; en man som fortsatt fenomenet att sälja olika fiskbaserade snacks i pubar, något som uppenbarligen var väldigt vanligt här för 20-30 år sen. Han ska vara den sista i England. Galet söt berättelse. Går att se här LÄNKLÄNKLÄNK.

Min Nat och jag var först på plats. Alltid en bra ursäkt för att dricka lite öl och pussas ifred. Nat och Matt jobbar ihop på bästa baren JamCafé här i stan. Tveklöst trevligaste personalen du kan hitta inom den industrin. Vill typ krama alla alltid.


Tidningsfolk fotograferade kvällens stjärnor. Annie själv var helt tokigt dolled up kvällen till ära. Jag tror att när det kommer till ståhej är kanske amerikaner ganska så överlägsna. Ett stadie av pepp och engagemang jag nog sällan kommer få uppleva, enbart avundas på håll. 

Efter ett tag var det dags att fylla ut den hyrda salongen. Fullsmockat var det, och alla var så himla trevligt glada och gulliga. Hälften av gästerna var Annies bekanta och burgerflippande polare, hälften var Matts nära och kära. Kände mig så himla lycklig över att jag fick räknas in i det sistnämnda. 

Sen var det dags för lite fest ju. Annie hade gjort om sitt tavern till världens festlokal. Ett swingband i ena hörnet, brickor med bubbel, och oscarstattyetter i mänsklig storlek. Snacka om att gå all in. 


Alla var så prydliga. 

Det fanns fuskflammande eld gjort av tyg, och lokalen var fylld av skratt från varje vrå.

 En del tog det dock lite lugnare, men det fanns det ju såklart rum för det med.
 
Filmen 'Annie' fanns upplagt i en vecka, men nu har Matt tagit ner den för att kunna sälja till eventuella filmfestivaler och liknande i framtiden. Läggs den upp igen säger jag till dock. Tummis!

scribblings on the walls
scribbler is Jennifer

åh!! tittade precis på The Cockle Man och hur fin liten farbror?! <333

Svar: Helt underbar filur, inte sant? Blir så varm av den dokumentären x
Jennifer Palmblad

2015-02-03 @ 19:25:00
URL: http://jenniferstroud.blogg.se/
scribbler is chrissy

åh vad alla var fina <3 saknar ert underbara gäng! tack för att jag fick träffa alla era fab kompisar, önskar verkligen att jag bodde närmre... </3

Svar: Du är alltid alltid alltid välkommen hit! På riktigt. Och är du i Skåne i mars hade det varit dunderfint.
Puss bästa xxx
Jennifer Palmblad

2015-02-03 @ 21:56:30
URL: http://highfivelivet.blogspot.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0