Anti-stress i stil med ett dagisbarn

 
Så ja, jag tänkte att det inte kunde skada att testa något nytt. Ibland så tycker jag det är skönt att skriva, teckna, eller allmänt skapa. Att det hjälper mig både att flytta fokus och ger mig energi. Ibland har det dock motsatt effekt och allt ekar prestationsångest.
Så jag köpte hem en målarbok "för vuxna" nu i veckan, och ett gäng superbilliga färggala pennor. Jag har hört från många håll att det ska vara ett skönt sätt att de-stressa men ändå att göra något lite kreativt. Och hittills kan jag bara säga... att jag tror det funkar helt okej. Jag har suttit och ritat en pastellig himmel över ett London-panorama hela kvällen, med valpis sovandes tätt intill mig och gamla avsnitt av tv-serien Archer i bakgrunden. Och jag känner mig lite avslappnad faktiskt, mer än jag gjort på flera dagar. Jag tror det kan vara bra att ha något litet att pilla med - där en är tvungen att fokusera - men samtidigt kan föra ett samtal eller lyssna på en schysst podd. Jag kommer fortsätta med detta om kvällarna ett tag nu i alla fall.
 
Boken jag köpt heter förresten The Magical City och är ihopsatt av den brittiska illustratören Lizzie Mary Cullen. Jag valde just denna för att platser betyder mycket för mig, både som jag behökt, bott på eller bara drömt om. Dessutom är det mysigt att färglägga gatustenar och stjärnbeströdda natthimlar. Här ovan kan ni se bitar av panormana-bilden jag jobbar på just nu. Helt kringelikrokig och underbar. Stor tumme upp.
 
Någon annan som testat målarböcker? Det är ju lite på tapeten just nu ändå. 
 
(tack för alla fina kommentarer på de tidigare inläggen. ni anar inte hur era ord värmer.)

scribblings on the walls
scribbler is henrietta

har funderat på att köpa en sånhär! såg att det finns en med harry potter tema. <3

Svar: Ja, det gör det! Jag har kikat i den lite, men det var så mycket stora ytor. Jag ville ha något mycket mer detaljerat. Men vem vet, kanske kommer det ut en sådan i framtiden 😉
Jennifer Palmblad

2015-12-06 @ 09:10:01
scribbler is anna

åhh sådanna här värkar så fina. tror dock inte det är något för mig men man vet aldrig. kram

2015-12-06 @ 17:13:06
URL: http://annamariaa.blogg.se/
scribbler is henrietta

aha, då kanske harry potter boken är mer inriktad på mindre barn? lite dumt isf. håller med om att en hellre vill ha något mer detaljerat! fint att du berättade det, då ska jag inte önska mig en sådan i julklapp. :)

Svar: Den kanske är superfin ändå, jag kände dock mest att jag var ute efter något annorlunda. Kolla på den i en bokhandel/butik eller bläddra bland bilder på nätet. Tråkigt om du går miste om något du hade gillat bara för att det inte var något för mig. Puss
Jennifer Palmblad

2015-12-06 @ 18:11:05

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0