Våffelbomb!

 
Idag åker jag till Sverige med jobbet och kommer hem igen först sent på fredag kväll. Våfflan och Nat har fått tusen hejdåpussar och attans vad jobbigt det är att lämna dem hemma. Då jag är bortrest under veckan ska hon till veterinären för att chippas och påbörja vaccination. Hon blir åtta veckor gammal på fredag och i dagsläget väger hon 1,7 kg. Kan ni fatta så liten hon är! Vi har inte börjat träna henne mer än toalett-träning. Hon är väldigt duktig på att göra sitt när vi tar ut henne i trädgården, men ibland är hon lite sämre på att säga till och hukar sig inomhus. Då bara lyfter vi upp henne och låter henne avsluta det hon påbörjat utomhus. Sen får hon massa beröm, klappar, och godis när hon gjort det. Och ibland säger hon till när hon behöver gå ut med. Så himla duktig. 
 
När jag kommer tillbaka ska hon börja få sova själv och lära sig enkla saker, som att lyssna till sitt namn. Jag kan visa lite mer ingående hur vi kommer träna det om det är någon som är intresserad.
 
Och om någon är sugen på att följa henne på instagram så heter hon @wafflesthefrenchie 

scribblings on the walls
scribbler is Amanda

Tycker det är så himla spännande att läsa om hur ni faktiskt tränar henne. Har en egen hund hemma, men vi tog över henne när hon var 7 år gammal, så vi har aldrig vart med om själva träningsfasen.

2015-04-20 @ 12:39:02

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0