nakd snack

Hej!
Idag så vill jag slå ett slag för mellanmålet.
 
När en jobbar sittandes på ett kontor hela dagen lång så har jag märkt att en lätt blir hungrigare mellan frukosten och lunchen och det där ljuva klockslaget på eftermiddagen då en får ta sitt pick och pack och gå hem. Och attans så enkelt det är att söka sig till lätta sockerkickar från choklad och annat smågodis. Och attans så mycket degigare en blir bara en timme senare.

Sen jag flyttade till England har mina matvanor blivit mycket sämre. Här kommer det liksom en chipspåse med lunchen som en förväntas äta. Och det sopm från början verkade aningen skogstokigt blir till slut något ganska så vardagligt. Och nu sätter jag stopp! För jag har hittat det bästa lilla mellanmålet jag vet.

Det är snack bars som är gjorda på riktig frukt, bär, och nötter. Inget socker, inget sötningsmedel, inga lustigheter. Och det är så mumsigt gott att det banne mig är sanslöst. Jag menar; kolla bara på vad de innehåller. Hur skönt är inte detta?


Och så kommer de är lustiga smaker med. 'Apple Pie' är en dröm och jag får inte nog av 'Cashew Cookie'. Och nu senast har det dragit på med en klassiskt brittisk 'Bakewell Tart' med, som vanligtvis är en onyttig mazarinliknande kaka med körsbär i. Har inte smakat än, men är himla pepp på att öppna den runt ett-snåret imorgon på jobbet.

Allt är dessutom veganskt och glutenfritt. Inte illa va?
Och nej, detta inlägget är inte sponsrat. *önsketänkande*

scribblings on the walls

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0