Lite list-ifyllning

Detta är det enda jag gör just nu. Jag och Nat sover i skift så hon aldrig ska behöva vara ensam. Dock är det mest lek och sömn som gäller. Mest sömn. Så jag tupplurar en del med henne under hakan. Bästa veckan ever <3 <3 <3
 
 
DAGENS HUMÖR:
Så himla nöjd med livet. Och typ sömnig 24/7. Det är valpis som smittar av sig.
 
 
DAGENS PLANER:
I eftermiddag kommer Robb och plockar upp oss i sin lilla blå bil och kör oss till Mapperly för vårt första veterinärbesök. Vi ska få lite råd om allt möjligt, prata om microchippning, och låta de klämma på vår lilla nugget och se till så att allt ser ut som det ska. Ska bli väldigt kul och spännande.
 

DAGENS FRISYR:
Otvättat och ostylat. Ska dock ta en dusch lite senare och försöka se lite mer proper ut. Ska faktiskt ändå lämna huset idag... för första gången på två dygn. 

 

 
 

DAGENS KLÄDER:
Just nu bara mysiga sovkläder. Men jag tror senare får det bli min nya bästa Monkiklänning ↑ och knästrumpor. Lite blåsigt här i Midlands idag så det får bli en stor bomullssjal med. Fast det är blommigt och fint ute ändå.

 

DAGENS VILL HA:
En till ledig vecka hemma med Nat och Waffles. Ska på affärsresa (låter sjukt konstigt, jag vet!) nästa vecka och det kommer bli olidligt att inte få mysa hemma med mina två små gryn.

 

DAGENS SAKNAD:
Lite fler färger att teckna med, längre hår, och mina bästa queens Anna och Chrissy i Sverige. Vill dessutom himla gärna planera en halloweenfest. Har typ haft et i bakhuvudet den senaste veckan. Varför måste det vara så långt till oktober?!

 

 

 DAGENS MAT:
Frallor med ost och spenat till frukost, och till lunch blev det denna ↑ goding till skål innehållande havregrynsgröt med jordgubbar, fröer, och pistachionötter, smaksatt med orange blossom honung och kokosflingor = spot on smak-kombo. Och vem vet vad det blir till middag?! Spännande liv.

 

DAGENS TRÅKIGASTE:
Jag gör dumma missar i mitt nya inte-ägg-ätande. Glömmer typ att kolla ingredienser i croissanter, och köpte en bytta coleslaw förra veckan utan att inse att det innehåller majonäs. Så jag kom hem och fick ge den till Nat. Så typiskt!

 

DAGENS GODIS:
Åt en kaka från Munchies. Med ägg i. För jag tänker inte efter före. Typiskt. 

 

DAGENS KOMPLIMANG:
Valppussar. Och min dagliga dos Nat som alltid gör mig så himla glad.

 

  

DAGENS LÄNGTAN:
Min fladdermustop kommer dyka upp vilken dag som helst nu. Den är från Asos och jag vill typ bo i den. Halloween-abstinens igen kanske..?

 

DAGENS TV-SERIE:
Blir ju sittandes i soffan i vardgasrummet, då det är detta rummet som Waffles är i, så det blir en del tv-tittande. Har avverkat Louis Theroux senaste tre avsnitt om transgener kids och fall inom kriminalvården. Så hima stort tips, ni borde alla titta. Annars kör jag igenom amerikanska The Office just nu. 

 

Hoppas ni alla har en bra torsdag. Jag ber så himla mycket om ursäkt för inläggstorkan här i bloggen, det är mest bara det att jag gör inte så mycket dessa dagarna. Och jag vill inte bara tjata om valpis här. Det blir ju tråkigt att läsa om i längden. Och nästa vecka är jag ju som sagt bortrest, men jag lovar att återkomma med dunder och brak! Har faktiskt lite kul inplanerat för oss alla.

Mer om det imorgon... puss.


scribblings on the walls
scribbler is Matilda

För min del får du tjata om valpis hur mycket som helst!

2015-04-16 @ 17:11:38
URL: http://www.matildigt.se
scribbler is ISA

ih, det är ju supermysigt med valpisprat! bomba med bilder vettja <3

2015-04-16 @ 19:17:04
URL: http://isabyl.devote.se
scribbler is Isabelle

Hon är ju så otroligt söt!

Valp under hakan är livets bästa. Man tänker att man ska pyssla med annat och inte bara tänka valp-valp-valp men det går ju knappt! Är ju det bästa om hänt!

2015-04-16 @ 20:04:44
URL: http://isabdanne.blogg.se
scribbler is vicky

men våfflisen!!!!!!! orkar ej <333333

2015-04-17 @ 01:32:19
URL: http://vickys.se/
scribbler is chrissy

saknar dig mer!!!! fan att flygbiljetter ska… kosta PENGAR?? så stört beteende av flygbolagen… hehe. men. kommer nog typ 80% säkert till england i sommar!! ska verkligen try mah hardest att komma upp då weeeeeei! har också kollat en massa på louis theroux efter att ni tips-tittade med mig hos er. så. himla. bra. <3

2015-04-17 @ 14:47:44
URL: http://highfivelivet.blogspot.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0