Drawing artists- Bunny Miele

 
Jag försöker ta igen lite uppskjuten kreativitet, och känner att det som inspirerar mest just nu har andra kreativa själar. Nu senast har jag hängt farligt mycket på Tennesse-tjejen Bunny Miele's tumblr. Kort presentation: hon jobbar som illustratör, har världens skönaste smaling flanellskjortor, och ser ut som en karaktär ur Twin Peaks (som jag totalt crushar på just nu för övrigt). Hennes målningar är simpla och klockrena, och hon säljer mycket snyggt på både Society6 och Etsy, om någon skulle vara intresserad av att köpa mig ett gäng presenter...
 
I vilket fall som så började jag med att skissa i blyert som alltid och sen testade jag min nyaste familjemedlem bland bläckpennorna: 
Micron 0.8. Hur bra som helst. Perfekt tjocklek och bekvämt mjuk att jobba med. Helt klart ett bra inköp.
 
Sen fyllde jag på med Copics, som jag inte målat med sen i vintras. Fy skäms! Och en del riktigt bra färger börjar ta slut, så jag la in en liten beställning på en refill. Älskar det med Copics att det går att fylla på och fortsätta använda i en evighet. Och skulle topparna bli slitna går de att byta ut med! Helt tokigt bra ju.
 
Dessutom tänkte jag TREAT YO SELF och köpte sex nya nyanser med, plus en colourless blender. Kommer att ta evigheter för mig att bygga upp ett bra färg-bibliotek, då det finns nära på 400 olika nyanser och de är väldigt dyra, men jag får se det som ett kul mål att jobba mot. Kanske borde jag börja lägga undan en tjuga månadsvis, kanske kalla det min "copic-kassa"? Tror banne mig jag kör på det.
 
Är det några av er som ritar, illusterar, eller målar? Dela med er!

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

Jag ritar lite, målar mest av saker för att försöka få det att se så riktigt ut som möjligt. Typ skissar vad jag har framför mig just då. Tycker det är så jäkla svårt och blir så grymt imponerad av bla dig och andra!

2015-04-11 @ 17:27:02
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is Saga

ÅH du är ju så grym. Sitter mest o "kladdar" och har inte ritat ordentligt på himla länge så försöker vänja mig vid pennan igen mer eller mindre som här.. http://marxgrav.blogg.se/2015/march/ansikten.html inte alls lika ball som din men något iallafall! KRAM

2015-04-11 @ 23:23:35
URL: http://marxgrav.blogg.se/
scribbler is Klara

Målar alldeles för sällan, men tycker att det är hur härligt som helst när jag väl gör det! Brukar måla med Promarkers. Har jag fel eller är promarkers och Copics väldigt lika? :)

Svar: Hej! Jag har aldrig riktigt använt Promarkers. De funkar i princip på samma vis, dock är copic i bättre kvalitet vad jag förstått. Plus att en kan fylla på dem om och om igen och även blanda sina egna färger. Älskar dem!
Jennifer Palmblad

2015-04-12 @ 15:34:17
URL: http://klaraamandas.blogg.se
scribbler is Klara

Åh, superfint målat, förresten!

2015-04-12 @ 15:34:32
URL: http://klaraamandas.blogg.se
scribbler is Anne

Snyggt!! Vad är det för block du målar i? Moleskine?:)

Svar: Just denna är i en moleskin. Annars har jag lite olika skissböcker som jag använder beroende på var jag är, vad jag ska använda teckningen till, och vilka material jag använder. Moleskin är dock bäst att bära med sig i väskan!
Jennifer Palmblad

2015-04-12 @ 15:57:36
URL: http://www.dailyanne.blogg.se
scribbler is Cornelia

Wow, vad duktig du är! Helt otroligt.

Svar: Tack, fina!
Jennifer Palmblad

2015-04-12 @ 16:00:26
URL: http://corneliae.blogg.se/
scribbler is Alina

Så duktig du är!

2015-04-12 @ 16:17:39
URL: http://oncelikethis.blogg.se
scribbler is Robex Lundgren

fin bild

2015-04-12 @ 17:52:46
URL: http://ghgumman.blogg.se/
scribbler is Vicky

DU alltså. så så grym. önskar jag också kunde rita organiska levande ting!!! jag är mer inne på geometriska grejer, typ som detta: http://tinypic.com/r/29fpnpy/8

Svar: Haha, alltså då är vi verkligen motsatser, du och jag. Abstrakt och geometriskt är inte mina starka sidor.Jag tror det är därför jag är så himla förtjust i porträtt: den ska liksom inte vara helt symetriskt. ps. puss du är bäst.
Jennifer Palmblad

2015-04-12 @ 19:35:12
URL: http://vickys.se/
scribbler is Annster

Så fint! :)

2015-04-12 @ 22:48:32
URL: http://annster.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0