Två dagars misärsemester.

 
Mentorn gick i graven förra veckan och familjepricken till hund somnade i måndags. Tredje veckan på nya jobbet och jag tog två dagars semester för att orka ta in allt. Grät mest i ett dygn, tog igen mig under det andra. Som terapi fotograferade jag söndriga fönsterrutor på industribyggnader, ett resultat av en bedrövligt uttråkad ungdomskultur som lever upp till myten av sig själva. Sörplar dietläsk och kedjeröker längst folkfulla gator. 
Idag utforskade jag vad som låg bakom min bästa blå byggnad i andra kanten av stadskärnan och mötte upp Nat för indisk veganbuffé och finsmakaröl på JamCafé, där han även jobbat sedan fem veckor tillbaka. Han sörplade tequila smaksatt av kaffestänk för en öm hals och jag bläddrade i Lena Dunhams bok jag plockat upp tidigare under dagen. Har bara läst prologen hittills. Crushar så totalt på denna kvinna. Hennes språkkänslighet, hennes inituativa person. Ger mig lite hopp om allt tror jag. Om livet och sånt.
 
Imorgon får jag mitt livs första vuxenlön utbetald. Vill typ gråta så glad jag är. Ska gå ut och äta ostbricka samt besöka en frisörsalong för första gången på sex år för att fira. Och fylla på sparkontot. Och införskaffa microvågsugn. Känna mig ekonomiskt stabil, for a change. 
Kanske är tiden över då jag är ung, fattig och vilsen.
Hah, nää skoja bara. Är en livsstil ju.

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

vad innebär vuxenlön från vanlig lön? c:

Svar: Inte minimumlön baserad på timmar utan en fast årsinkomst.
Jennifer Palmblad

2014-11-19 @ 21:59:04
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is cecilia

fan vad bra du är!

2014-11-22 @ 23:58:53
scribbler is chrissy

<3

2014-11-23 @ 10:56:46
URL: http://highfivelivet.blogspot.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0