sliter och slänger, chillar och hänger

 
Så. För en månad sen ledsnade jag på att inte känna mig uppskattad på jobbet, så jag sa upp mig med omedelbar verkan. Hela stället hade blivit ett taskigt svart hål för mig och jag hade ångest på bussen varje morgon. Åkte dit en sista gång, lämnade in jobbpass och kramade de finaste hejdå.
Sen gick det kvickt. Rekryteringsdag på en barkedja jag aldrig brytt mig vidare om och en vecka senare hade jag jobbet efter en provanställning. Och attans vad kul jag haft det sen dess. Jobbar med underbart härliga och tossiga människor, har trevliga kunder som jag bara inte kan låta bli att le åt, tjänar en extra hacka i dricks (vilket jag aldrig gjort innan och ojojoj så schysst det är) och trivs i allmänhet. 
 
Idag har jag dubbelt pass vilket innebär att jag inte är hemma i sängen förrän en bra stund efter midnatt, men vad tusan gör det när jag ser fram emot att börja jobba? Fint som Snusmumriken.
 
Pssst, instagrambilder. Mia ska ha all cred för Mimi och mig-bilden. Firade min födelsedag med att jobba. Jomen visst, hah.

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

Jag har läst din blogg sen du vågade åka kanonen första gången (2009? vet att jag var på lisberg samma sommar) och det är fantastiskt att se hur långt du kommit i livet. även om jag inte känner dig så vill jag bara säga att du ger en själv en sån jävla framtidspepp. kram!!

2014-03-27 @ 17:07:42
URL: http://daniellachanelle.se/

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0