småplock av just nu och just då

Kul grej nummer ett. På onsdag kommer jag få pricka av denna punkt på min bucket list. Jag drar till söder om Themsen för att picknick-köa och gå på en inspelning av finaste QI. Jag har så mycket pirr i magen att jag knappt kan stå upp. Fatta fint!
 
Chrissy postade ett gäng snaps på vår brakfredag för två veckor sedan. Biblioteksfylla, fågelväggen, band guy-tee's, pastellhår och så jävla mycket fint att jag bara inte orkar. Kan inte forma ord. Bara ååååhaaaaahh. Ge mig mer!
 
Merci, Pinterest.
Mot Sherwoodskogen! Härom dagen bokade jag och Nat biljetter för att åka upp till Nottingham och hänga under tre dagar. Vi kommer bo hos en vän som utlovat hemmalagade middagar samt 'nights by a fire'. Vem kan tacka nej till något sånt? Heja semester, jag behöver dig.
 

scribblings on the walls
scribbler is Daniella 🌙

har helt missat ql, ska kolla upp det dirr när jag vaknar idag!

2014-06-07 @ 03:50:11
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is Jessica

Hur avis på QI??? Älskar't ju. Stephen Fry är min trygghetsröst till 100% dessutom pga lyssnat på hans inläsning av Harry Potter-böckerna säkert tio gånger.

2014-06-13 @ 07:32:37
URL: http://jessicaandersdotter.se/blogg/
scribbler is hille

alltså näääj skojaru?!?! hur var det???? måste ju vart helt fantastiskt att se QI live!

Svar: Jag hade halsfluss och skyhog feber, koade i sex timmar for att fa bra platser. Men alltsa... wow. Inga ord. Det skulle vara en warm up-snubbe innan allt och det visade sig att de bytt ut hen mot Fry! Typ gulligaste manniskan jag sett i hela mitt liv. Sadar sa man bara vill krama och bli adopterad av. Trodde nastan jag skulle borja grata.
Jennifer Palmblad

2014-06-17 @ 11:42:34
URL: http://heleneryden.blogspot.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0