midlandsäventyr och början på något nytt

 
I början av juli månad hade jag och Nat en veckas semester tillsammans, då vi bland annat besökte kattcaféet som ni redan sett. En annan grej vi gjorde var att ta och boka snorbilliga tågbiljetter upp till Nottingham för att hälsa på hos kompisar och bara lata oss, dricka lite för mycket och beställa hem pizza till dörren. Det var typ det vi gjorde.
 

Knappt två timmar bort med tåg och vi var där!
Jag har aldrig riktigt rest inom UK förut och tyckte det var himla spännande att få se något annat, något som inte var London. Massa peppigt pirr i magen. Robb kom i hatt och mötte upp oss på stationen och körde oss hem till honom.

Där denna hjärtkrossare väntade! Wilma är världens charmigaste lilla rescue dog som är rädd för ganska mycket men tycker om att bli kliad på magen och simma långtlångt efter pinnar som aldrig kastades. Hon dök upp lite överallt under vistelsen, men mest kröp hon upp i sängen hos en på morgonen för lite mys. Uppskattat från alla håll och kanter.


Så att vi inte skulle gå vilse fotade jag gatan vi bodde på. 

Tog en taxi till City Centre för ynka fyra pund och sysselsatte oss bäst vi kunde medan våra värdar hade viktiga möten med musikbolag och packade ihop sig på sina jobb.


Vi drack öl, åt chips och hade på oss randiga tröjor. Och åh vad jag smälter när han tittar på mig och ler. Bara den här bilden gör mig helt... blöt fläck typ.


Drog till Bodega och drack ännu mer bland vimplar i glada färger med fint folk. Jag satt mest och bara njöt. Var så fint att vara ledig, att vara glad, att vara där. Så vi började svarva planer och Robb sålde idéen på att flytta till oss. Bra gjort, grabben.

Sen gick vi och åt tofu som smakade ingenting, drack hemma och borta, lyssnade på musik på vinyl och kedjerökte. Vi har uppe till klockan klingade sent på natten eller kanske tidigt på morgonen. Tog oss en hel dag att bli folk igen efter det. Annars gick vi långpromenad med Wilma och pratade om förhållanden och hur framtiden skulle kunna se ut. Och när vi kom hem igen började jag och Nat lägga upp en budget och leta hus/lägenhet. I Nottingham. 
Jävla bra stad alltså.

scribblings on the walls
scribbler is Caroline

Så fint! Du tar bra bilder.

2014-07-19 @ 19:30:49
URL: http://bowtiemania.wordpress.com
scribbler is felicia

ni är så himla fina ihop <3 <3

Svar: Åh men du <3
Jennifer Palmblad

2014-07-19 @ 21:40:47
URL: http://tigerlilys.blogg.se
scribbler is Jennifer

Alltså, detta är så fint!!!

Svar: 💙 du alltså!
Jennifer Palmblad

2014-07-19 @ 22:13:49
URL: http://jenniferstroud.blogg.se/
scribbler is Daniella 🌙

Alltså åhh blir alldeles jätteglad här på håll ju.

2014-07-20 @ 02:07:47
URL: http://daniellachanelle.se/
scribbler is linda

Dör ju så fint! Och ni är ju för söta.

Svar: 💋
Jennifer Palmblad

2014-07-20 @ 13:18:34
URL: http://backtomyhouse.blogg.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0