there will be no miracles here

Igår ville inte mitt internet. Då dök det oväntat upp en t-rex på skärmen. Bästa som hänt denna veckan. 
 
Jag känner mig ganska isolerad för tillfället. Känner mig inte uppskattad eller omtyckt av nära, vill helst bara gå undan och inte vara Jennifer. Alla småsaker tar lite extra hårt och jag blir så trött på mig själv. Längtar en månad framåt i tiden då Anna kommer hit, lyfter mig ur sinnesdimman och drar med mig ut för att det är så mycket finare där ute, bland folk, fylla och fest. 
Tills dess... Daft Punk & Julian Casablancas- Instant Crush på repeat.

scribblings on the walls
scribbler is Madeleine -an uncompromising feministic vegan

men baby <3 du är en av de finaste personerna jag träffat.

2014-01-06 @ 13:47:28
URL: http://sisterdisco.blogg.se
scribbler is mia

Du är både uppskattad och omtyckt här, bara så du vet. T-rexen får mig förresten att vilja använda Chrome istället för Firefox, så söt.

2014-01-06 @ 14:11:35
URL: http://twohundredeightynine.webblogg.se/
scribbler is chrissy

men jumper!!! trots att vi bara kant varanda en kort tid sa har du en sa himla stor plats i min bultande, blodiga kottklump nanstans dar under revbenen! det vet du val! du ar so special to me. en akta soulmate. & sadana ar himla svara att hitta. ar sa glad att du ar min van. DU AR BAST INGEN PROTEST!

2014-01-07 @ 14:25:38
URL: http://highfivelivet.blogspot.co.uk
scribbler is Malin;

men åååh, t-rexen var ju hur glädjeframkallande som helst! och du, även om jag inte känner dig annat än via det jag läser här osv så skulle jag bums vilja flyga till London och ta dig ut på strövartåg (eller ja, skulle nog bli mest du som tog mig på strövartåg eftersom att jag inte hittar någonstans alls). fortsätt vara Jennifer, för vem skulle du vara utan henne liksom?

Svar: Jamen kom hit bara. Nu är jag lite mer sams med mig själv igen. Har alltid helger lediga, så se till att komma då så man inte behöver bry sig om dygnsrytm och måsten. Puss
Jennifer Palmblad

2014-01-07 @ 16:59:11
URL: http://hallonte.blogg.se

what's on your mind, dear?

namn,
time & relative dimension in space,

mail, (publiceras ej)

blogg,

question//comment//love letter,

Trackback
RSS 2.0